Hogyan tudnák meghizni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.. 16/F 48 kilóval cigiröl most szoktam le , de nem hinném hogy ez volt agond mert ugyxan olyan ét vágyam van de viszont felszeretnék szedni egy párkilót:S mondjuk egy 8-10 kilót de nem tom hogy mer tazért eddig se ettem sokat , és most se eszek sokkal többet..:S Vmi tipp a hizásra??? Csokit ne mondjátok mert utálom.:S2009. dec. 17. 21:54
1/5 anonim válasza:
Én se tudok hízni. Úgy sem fognak itt rá megoldást találni, mert ennek 1000 + 1 oka lehet és ugyanennyi kérdés van már feltéve erről. Amúgy nem meg hizni, hanem meghízni, és nem ét vágyam, hanem étvágyam. A többi vessző és egyéb hibát már nem is mondom! légyszives figyelj jobban a helyesírásra, mert így senki sem fog komolyan venni!
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg ilyen alkat vagy,ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni.Bár lehet,hogy pár éven belül elkezdesz emberesedni:)Hajrá,szorítok:)
3/5 anonim válasza:
Ha elkezdessz sportolni, akkor többet fogsz enni és izmosodni is fogsz. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen jó most na hibásan írtam.:S Tudok helyesen is csak már kezdem unni ezt a helyzetet, hogy mindenki csak csesztet:S
2009. dec. 17. 22:06
5/5 anonim válasza:
Ha mindent rendesen csinálnál akkor nem csesztetne senki --> Ha rendesen írtad volna ki a kérdést, akkor fel sem merültek volna a helyesírási hibáid. Hogy ők hogyan tudnának meghízni azt nem tudom ("tudnák"), mert nincs róluk, adat, de hogy te hogy tundál meghízni arról már kicsit több információnk van ("tudnék"). Ha nem eszel többet, mint most, akkor nem nagyon fog összejönni a súlynövekedés. Amúgy nem csokival meg zsíros kenyérrel kell meghízni, mert gondolom nem hájpacni akarsz lenni, hanem az izomtövegedet kell növelni, azt pedig nem a sarki hamburgeresnél fogod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!