Hogyan lehetne meghízni? sokak szerint elég vékony vagyok (ami nem zavar annyira), de ha egy kicsit meghíznék lehet, hogy a mellem is megnőne.
Milyen ételeket egyek amik hízlalnak? vagy mitcsináljak?
légyszi értelmes válaszokat adjatok..köszönöm
Hm. Hát szerintem inkább izmosodj, ha vékony vagy és izmos akkor sokkal jobban néz ki, mint ha hájas.. SZERINTEM! Amúgy a melled nem attól fog nőni, hogy kövér vagy, vagyis hogy azért nőjön, ahhoz már nagyon kövérnek kéne legyél, az inkább genetika.:S
Ha pedig tényleg hízni szeretnél, akkor este hat után egyél szénhidrátokat, sőt, szinte csak délután, mindent fordítva mint ahogy a fogyósoknak ajánlanak, tehát a vacsi legyen bőséges, mikor lelassul az anyagcseréd, stb.. De szerintem ez egyáltalán nem jó ötlet, nem is egészséges, inkább tényleg sportolj, építs izmot, hidd el nagyon jól néz ki egy lányon ha szép formás és izmos, és ezt lány létemre mondom. Nagyon irígy vagyok mikor valakinek lapos, izmos hasa van, szép válla, lábai.. Bár a lábammal nincs semmi bajom, az az egyetlen szerencsém hogy hosszú vékony lábam van, anélkül tényleg egy tehénnek néznék ki:S
Hát én inkább a kicsi mell vékony csaj kombinációra szavazok, mint a nagy dagadtra...
21/F
Jajj, előző, gondolom ő sem úgy gondolta, hogy nagy dagadra akar hízni, olvasd el az én válaszomat, az előtted lévő voltam, akinek végre sikerült 40 kg (!!)-ról 50 kg-re hízni, és még én is vékony vagyok, csak nem egy anorex piszkafa. Ki mondta, hogy a kérdező dagadra akar hízni??:)
Miért kell mindig sarkítani?? Nem értem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!