Hogyan tudnék meghízni úgy, hogy vesebeteg vagyok?
Figyelt kérdés
165 cm magas vagyok 45kg 22 éves férfi, emiatt elég "kisfiús" külsőm van. A gond konkrétan az, hogy dialízisre járok hetente 3x és mivel a kezelés során kalóriát veszít az ember, még inkább nehezemre esik a hízás. Milyen ételekkel lehet elérni leginkább, azt, hogy felszedjen az ember egy pár, esetemben legalább 5-10 kg-ot? Kinek mi vált be? Kérlek segítsetek.......2011. aug. 2. 15:16
1/3 anonim válasza:
Bocs, hogy nem tudok választ adni, de engem is érdekelne a dolog. Én 162cm és 45kg vagyok és 27 éves nő. Dialízisre nem járok, hála az égnek,de problémás vagyok e téren én is.
2/3 anonim válasza:
Egyél sok jó minőségű kaját. Rizs, krumpli, húsok, főzelék. Dúsítsd az ételeket zsírosabb tejszínnel, sajtokkal. Főtt krumplihoz mehet majonéz, hús zsírja. Krumplipürét zsírosabb tejjel csináld.
Csokit, édességet azonban csak módjával egyél, mert nem tesz jót a vércukrodnak.
De írd be gúgliba, h roboráló étrend, és kiad egy csomó mindent. Egyé sokszor egy nap, keveset, de kcaldúsat. Ja, olajos magvak is jók, egészségesek, hizlalnak. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. aug. 3. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!