Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » SOS. Miért van ez? És mit...

SOS. Miért van ez? És mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Már nagyon régen észrevettem hogy miután csapvizet iszom hányingerem lesz és egy kis idő elteltével párpercig de néha kb 10-15percigis fáj a hasam.Nem ihatok mindig csak teát meg üditőket meg luxus lenne mindig csak szénsav mentes ásványvizet inni(mert attol nincs hányingerem).A régi lakásban is ez volt tehát nem a csövekkel van gond (szennyezödés stb),...most is épp fáj a hasam és már bevettem egy b6-ot mert olyan hányingerem lett....
2009. szept. 19. 23:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ez sok városban ígyvan.Mármint a csapvíz minősége, én az idejét se tudom, hogy mikor ittam legutóbb csapvizet (mármint önmagában). Mindig van itthon több karton ásványvíz.
2009. szept. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!