Újabban mindig felpuffadok estére, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Akkor is ha nem eszek semmi hüvelyest, banánt, puffasztós dolgokat! Mi lehet az oka? (terhes nemvagyok, tablettával védekezünk)
Mit csinálhatnék? (nem akarok folytom Espumisan-t szedni)
Esetleg vmi házi praktika?:)
2010. jan. 28. 20:39
1/5 A kérdező kommentje:
1 hete menstruáltam szal a terhesség 100%osan kizárva!
2010. jan. 28. 20:40
2/5 anonim válasza:
Gyümölcstől, tejtől, lisztérzékenységtől is lehet.
3/5 anonim válasza:
Ne is szedj folyton Espumisan-t, nem kell csak ezért gyógyszeren élni.
Puffadt lehetsz valamely emésztőszerved helytelen működése miatt, vagy akár Candida-fertőzés esetén is. Az utóbbi esetben a belekben elszaporodott gombák gázokat termelnek, ezáltal puffadás jön létre.
Én mindenesetre javaslom, hogy fogyassz mindennap NATÚR, ÉLŐFLÓRÁS JOGHURTOT (ne gyümölcsöst, ne cukrosat, és ne kefirt), ez segíti az emésztést, csökkenti némileg a puffadást is, és ha továbbra is fennállnak a panaszaid, fordulj orvoshoz.
4/5 anonim válasza:
Kerüld a puffasztó ételeket és inkább egyél naponta többször, de keveset. Ne igyál szénsavas italokat, mert az is nagyon felpuffaszt. Az előttem szóló említette a natúr, élőflórás joghurtokat, ez nagyon jót fog tenni. Megnyugtatja a gyomrot és segíti az emésztést.
5/5 A kérdező kommentje:
Elkezdtem enni ezt yoghurtot és a tanácsokat megfogadtam, ma lesz a 3. napja de már érzem a hatást:) Mostmár sokkal jobb, köszönöm szépen:)
2010. febr. 1. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!