Milyen ez az étrend, egészséges? Azt mondják nem elég, de én még nem mozgom annyit hogy ennél többet egyek meg nem is kívánom?
Reggeli:
kávé cukor nélkül sok tejjel - heti ca. 3x édesítővel
sima zabkása kb. 2-4 kis maroknyi tejjel felöntve
egy nagy pohár ca. 3 deci 100% hozáadott cukor nélküli narancslé
vagy a zabkása helyett:
1 tojásból rántotta, bacon, 2 közepes paradicsom
Ebéd:
vmi hús, általában csirke, vagy marha esetleg hal, kb. 2-3 deka ha jól tudom
3 közepes paradicsom sózva
light majonéz - ez tudom hogy nem jó, majd ha otthon leszek csinálok házit
esetleg worchester szósz
a köret lehet pari helyett saláta, cékla, borsó, bébirépa - ezek közös variációja
ital: 2 dl light kóla
vacsora:
sima zabkása kb. 2-4 maroknyi tejjel felöntve
ital: kb. 2 dl light kóla vagy 3 dl narancslé
Napközben: vizet iszom
A narancslevel általában jobban favorizálom a colánál.
Édesség: Lindt feketecsoki narancsdarabokkal, vagy reggel ahogy felkelek vagy ebéd után 2 nagy kocka - ezek nagyobbak mint a sima csokik, de ez nem minden nap
meg édességnek esetleg még óriás pöttyöst ha otthon vagyok, de itt nem lehet kapni
Tehát overall kerülöm a cukrot, a kolához még köt a függőségem, csokiból az étet szeretem, a cukros tejcsokitól rosszul leszek. A light majonéz se a legjobb.
Egyesek azt mondják, hogy nem eszem eleget. De mit? Eszem húst, eszem zöldséget, nekem nem kell a xar porlevesük, meg vízfelöntős poros tésztájuk.
Ettem ilyeneket tiniként, de ezzel az étkezéssel amit most csinálok sokkal jobban érzem magam, a hormonzavaros kilókat is sikerült ledobni és már csak edzenem kell elkezdeni hogy újra csinos legyek.
Vagy én vagyok hülye és ez amit eszem tényleg nem egészséges?
Ha otthon leszek tudok több variációt is csinálni az ebédre, de most dolgozom...
reggelire zabkása jó variáld különféle gyümölccsel-pl banán, alma, körte, szilva, szőlő stb és magvakkal pl tök, len, dió, mandula, mogyoró stb
tej helyett néha mehet joghurt vagy kefír is
ebéd
a hús tényleg nagyon kevés, mellé köret főttkrumpli, rizs és zöldségek, de ez uncsi és egyhangú is mehet nyugodtan a főzelék is pl spenót főtt tojással, sárgaborsó roston csíkokkal pulykából stb főtt hús sóskával, rizseshús, rakott, töltött zöldségek, halak, lecsó, töltött paprika, zöldséglevesek, májasragu rizzsel, májgombócleves, ragulevesek stb
vacsora zabkása is jó, de tojás, túró, joghurt, hal, sajt, zöldség, gyümölcs is jó
tízóraira és uzsonnára joghurt, gyümölcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!