Miért nem érti meg apám hogy utálom azokat a kajákat
amikkel tukmál?
Figyelt kérdés
sovány vagyok (170 centihez 49 kiló) és apám folyton fel akar hízlalni. mindig azzal jön hogy biztos fogyózok, pedig nem. egyszerűen csak a nem hízlalós kajákat szeretem (joghurtok, kefírek, pudingok, gyümölcsök stb.) és eleve nehezen hízok.
de ő megrögzötten szalonnákat, meg cupákos húsokat tukmál pedig ki nem állhatom őket. húsban is a könnyű halakat szeretem pl. amiktől nem lesz úgy tele a gyomrom hogy mozogni se bírjak. nem bírom azt az érzést.
ha nem eszek belőlük akkor megsértődik, meg mindig beszól hogy zörögnek a csontjaim, stb.
Ne haragudjál de a 170 centidhez tényleg nem normális a 49 kiló!
2012. jún. 1. 16:30
3/17 anonim válasza:
Küldd el a búsba.Vagy üljetek le dumcsizni.
2012. jún. 1. 16:30
4/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem normális és eszem ágában sincs fogyni, de akkor sem bírok undorító szalonnát enni
2012. jún. 1. 16:34
5/17 anonim válasza:
Eléggé "karcsú" vagy, a papád helyében én is aggódnék.
2012. jún. 1. 16:37
6/17 anonim válasza:
Gyors az anyagcseréd, nem zsíros cafatokkal kéne tömni téged hanem esetleg egy pajzsmirigy kivizsgálásra elküldeni, mert akár az is állhat a háttérben.
2012. jún. 1. 16:37
7/17 anonim válasza:
A szalonna nem undorító!
2012. jún. 1. 16:39
8/17 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?
Szerintem sem normális a súlyod,ijesztően vékony lehetsz:(
2012. jún. 1. 16:41
9/17 anonim válasza:
Én mondjuk imádom a szalonnát, de mióta megszültem, rosszul vagyok minden zsíros után, kijön belőlem :( Szóval megértem, ha nem jön be, most már tudom, milyen érzés, sajnos. Mindenesetre a pajzsmirigy-doki nagyon jó ötlet, kérlek, hallgass ránk, lehet, nagy baj van, én sem éreztem, csak a testem omlott össze hirtelen.
2012. jún. 1. 16:43
10/17 anonim válasza:
Akkor ne egyél szalonnát :) Egyél egy finom csirkepaprikást nokedlivel és ubisalival és egyéb ilyen kajákat, és már ezzel is szedhetsz fel pár kilót. De tartósan ne maradj ilyen sovány, hidd el nem rosszból mondom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!