Mit gondolsz a vegetáriánusokról?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel mindenkinek a véleménye.2011. szept. 19. 15:21
21/25 A kérdező kommentje:
Kedves ártatlan kis búzát:DDDDDD aranyos
2011. szept. 19. 15:55
22/25 anonim válasza:
Amúgy te is vegetáriánus vagy? Vagy te mit gondolsz? (Remélem, nem baj, hogy kérdeztem is, az előzőekben már választ is írtam.)
23/25 A kérdező kommentje:
Lételemem a hús:) Oké, az igaz, hogy nem megfelelő körülmények között tartják az állatokat(tojás, tej..), de a gyári munkásokat se igazából, akkor most dobjam ki a számítógépem?
2011. szept. 19. 16:21
24/25 anonim válasza:
Én azt gondolom, h sokan nagyon rosszat tesznek magukkal, mert meggondolatlanul csinálják! Amúgy furcsállom azt, ha vki "elvből" nem eszik húst.
Én is sajnálom az állatokat, de ha úgy adódna simán megölném és megenném bármelyiket. Kivéve azt, amelyik "családtag". :)
A táplálékláncokban résztvevő állatok sem lelkiznek azon, h jajj szegény zsákmányomat úgy sajnálom, inkább nem vadászom le... XD Az ember csak azért teheti meg, h lelkizik ezen, mert olyan fenemód jól el van pillanatnyilag(!) látva élelemmel. De azt se felejtsük el, h mindenevők vagyunk. :) Tudom, néhányan ezzel sem értenek egyet... -.-"
25/25 A kérdező kommentje:
Én viszont tökéletesen;D:)
2011. szept. 20. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!