Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit gondolsz a vegetáriánusokról?

Mit gondolsz a vegetáriánusokról?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel mindenkinek a véleménye.
2011. szept. 19. 15:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
15:26-tal teljesen azonos a véleményem
2011. szept. 19. 15:34
 12/25 A kérdező kommentje:
"Nem tudom, hogy neked van-e valamilyen állatod, de ha elpusztulna Te megennéd?" Rossz hasonlat, csak a szándékosan megölt állatot lehet fogyasztani:D Na, most nem a vegetáriánusokat szidom, csak megjegyeztem.
2011. szept. 19. 15:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Én tisztelem őket, mert szerintem lemondásokkal jár. Én nagyon szeretem a húst, pedig az állatokat sajnálom. Persze, erre sokan mondják, hogy haszonállatok és azért vannak ,hogy megegyük. Sajnos ahogy a nagyüzemi állattartás és vágás működik az tényleg borzalmas és nem csak sajnálatból megy el néha a húsevéstől a kedvem, hanem mert a minőség rovására is megy. Képzeljétek el, mi van annak a csirkének a húsában, amit 5 hét alatt felnevelnek? Szóval megértem a vegákat, de én nem tudok lemondani teljesen a húsevésről.
2011. szept. 19. 15:38
 14/25 anonim ***** válasza:

"csak a szándékosan megölt állatot lehet fogyasztani"

Ehhez mellékesen hozzáfűzném, hogy nem teljesen igaz. Ha jobban rá lennének szorulva az emberek, nyugodtan megehetnék az elhullott állatokat is. Él egyébként Magyarországon egy olyan etnikai kisebbség, ahol régebben is megették az elhullott állatot, néhány helyen még ma is megteszik.

2011. szept. 19. 15:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Azt, hogy akaraterős, céltudatos emberek. Nekem például nem sikerülne leszokni a húsevésről...
2011. szept. 19. 15:43
 16/25 A kérdező kommentje:
De ha a farmodon egyik reggel arra leszel figyelmes, hogy meghalt az egyik csirkéd, és ott fekszik már minimum 8 órája a földön, akkor minden bizonnyal nem egészségében halt meg, ugye? Szóval nem nagyon kéne..
2011. szept. 19. 15:44
 17/25 anonim ***** válasza:
Annak a bizonyos kisebbségnek rá van állva az immunrendszere. Van aki a lejárt szavatosságú felvágottat is megeszi némi hőkezelés után, van aki kényesebb és azonnal gyomorrontást kapna. Nekem semmi bajom a mosatlan gyümölcstől, de van egy barátnőm akinek egyből minden baja lesz, ha nem most meg rendesen valamit. Na de ez már Off.
2011. szept. 19. 15:44
 18/25 anonim válasza:
Ahogy Chandler (Jóbarátok) mondta: a fehérjehiány elvette az eszüket. De a viccet félretéve a 15:30-as válaszolóval értek egyet.
2011. szept. 19. 15:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Azt nem mondtam, hogy én annak a kisebbségnek a tagja vagyok, mellesleg nem is eszek húst. De egyébként bizonyos hőfokon elpusztul a bacik többsége, és úgy tudom, az egésznek még van egy olyan trükkje is, hogy bizonyos időre földdel fedik le a dögöt. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire válik be, de úgy tudom, tömeges elhalálozást nem okozott ilyesmi ott sem, ahol megeszik az elhullott állatokat.
2011. szept. 19. 15:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Azokat az állatokat kifejezetten ezért tenyésztik. Gondolom nem a kedvenc macskáját eszi meg az ember. Ennélfogva fel lehetne háborodni a gabonavetés ellen is, mert hogy merik használatra termelni az a kedves ártatlan kis búzát. Undorító aki olyat eszik!
2011. szept. 19. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!