Mit gondolsz erről? Engem idegesít
Figyelt kérdés
sok fiú mondja, hogy széplány vagyok, de elől deszka hátul léc. ez nagyon zavar. van hogy kövérnek van hogy normálistestalkatúnak tartom magam:S.. egyébként 170cm/53kg vagyok. miért van ez? ti mit szóltok ehez az egészhez?2010. jan. 4. 17:44
1/6 anonim válasza:
Te szerintem az osztálytársam vagy xD Nálunk van 1 ilyen csaj akinek eztmondjuk :D
2/6 anonim válasza:
Önértékelési problémáid vannak! Valószinű egyik ellentétes véleményt sem tudod elfogadni, ami a kinézetedet illeti. Valamiért más szeretnél lenni, mint amilyen vagy. Tanuld meg szeretni magadat; a testedet, a jellemedet és szeresd magad körül a világot.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat.
igen sajna nincs sok önbizalmam:S
2010. jan. 4. 20:22
4/6 anonim válasza:
majd két gyerekután és normális család férjel remélem nem lesz ijen gondod üdv tt.zl.
5/6 anonim válasza:
Vedd észre, mi a szép Benned! Ha a fiúk szerint csinos vagy, kérdezd meg őket, mi tetszik nekik Benned! :D Amúgy: fogadd el Önmagad!
6/6 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló:)
2010. jan. 11. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!