Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a Véleményed a Vegákról...

Mi a Véleményed a Vegákról ill. Vegetáriánusokról?

Figyelt kérdés

most komolyan! mi a jó nekik abban hogy nem esznek húst úgy élnek mint a nyulak és nem fogják föl hogy fontos tápanyagokat vonnak el a szervezetüktől? oké oké lehet őket pótolni gyógyszerrel meg ilyenekkel de a húsban lévő dolgokat csak húsból nyerik ki szóval itt megint megbukik a dolog... meg oké szeressék az állatokat de mi az értelme ennek? most itt keménykednek hogy "én nem eszek csukcsi állatot nem vagyok csúnya gonosz ember" oké. az lehet hogy te nem eszed meg, de attól még megölik... és ha te nem eszed meg tudod mi lesz a hús sorsa? szeméttelep... vagy esetleg odaadják húsevő állatoknak. és most itt van amit nem értek! ha szeretik az állatokat akkor miért nem "fogadnak örökbe" csirkét, kutyát, macskát vagy bármit? oké én azt meg értem hogy azok a szerencsétlenek pl.: a csirkék egy sötét raktárban vannak százezreivel de attól hogy "sztrájkolunk" még nem lesz jobb sorsuk! vagy igen? ahhoz hogy lecsökkentsék pl.: legalább 5% -al a "termelést" minimum AZ EGÉSZ VILÁGON minden országban 2 millió vegának kéne lennie! és úgy hogy az afrikai bennszülötteket kihagyod. és amúgy tessék már eldönteni hogy vega vagy vegetáriánus! mert a 2 nem ugyan az! a vega még tojást és sajtot meg ilyeneket SEM eszik a vegetáriánus pedig csak a húst hagyja.

végül is nekem a vegetáriánusokkal túlzottan nincs bajom. ok az még esetleg ok. de a vega? ááá mind1!

és tudom most csoportjával jönnek a vegák és a vegetáriánusok hogy így meg úgy de ez egy VÉLEMÉNY!

Kösz!

2010. febr. 12. 00:11
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
78%

Hülyeségnek tartom mindkettőt, de szemtől szemben nem szólom le őket. De azt utálom, amikor ki akarnak oktatni.

Egyébként a vega általában a vegetáriuánus becézése. Amire Te gondolsz, az a vegán.

2010. febr. 12. 00:31
 2/41 anonim válasza:

Szerintem semmiféle szélsőség nem jó! Nem véletlenül lettünk mindenevőnek teremtve.

A sajátkezű gyilkolászás megint más kérdés.

2010. febr. 12. 00:39
 3/41 anonim ***** válasza:
73%

el sem olvastam de már a kérdésből látszik hogy hülye vagy :D

legalább ha már ennyi mindent tudsz a vegetarianizmusról azt is tudhatnád hogy az nem vega, hanem vegán. :)

amugy meg nem értem miért fáj ez nektek.. :D én nem vagyok vega igaz 12 évesen (1 éve) az voltam de itthon senki sem csinált nekem kaját és magamnak sem volt kedvem így nagy nehezen meg kell ennem a húst... undorító hogy az egy élőlény része...

jó nektek hogy nincs jobb dolgotok.

2010. febr. 12. 01:46
 4/41 anonim ***** válasza:
6%

01:46-os: neked nincs jobb dolgod, mint beleköss abba, akinek más véleménye van?

Egyébként nagy elkötelezettségre vall, amit leírtál... :)

2010. febr. 12. 06:35
 5/41 anonim ***** válasza:
6%

01:46-os:

akkor most hogy is van?

"el sem olvastam de már a kérdésből látszik hogy hülye vagy :D

legalább ha már ennyi mindent tudsz a vegetarianizmusról azt is tudhatnád hogy az nem vega, hanem vegán. :)

amugy meg nem értem miért fáj ez nektek.. :D én nem vagyok vega igaz 12 évesen (1 éve) az voltam"

Ezek szerint te is kevered a vega és vegán kifejezéseket. 12 évesen meg még hülye gyerek vagy, úgyhohy inkább hallgass.

2010. febr. 12. 07:55
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

" az lehet hogy te nem eszed meg, de attól még megölik... és ha te nem eszed meg tudod mi lesz a hús sorsa? szeméttelep..."

-Tartósan csak az tud fönnmaradni,amit az emberek pénzzel támogatnak.Ilyenek a vágóhidak,"húsgyárak",sertéskínzó telepek,csirkegettók is.Csak azt kell pótolni,ami fogy.Ha otthagyjuk a húst a boltban,mi okuk volna újat létrehozni?Tehát ha nem eszünk húst,fogyatkoznak a kivégzések.

2010. febr. 12. 08:18
 7/41 anonim ***** válasza:
9%
Úgy 12 évesen kb. én is ilyen komolyan voltam keresztény még... ennyi ideig is tartott.
2010. febr. 12. 08:35
 8/41 anonim ***** válasza:
96%

08:18-assal értek egyet! Ha nem ezsünk húst,akkor kevesebb állatot gyilkolnak meg! Én 22L vok,és 1 évesen döntöttem úgy,hogy nem leszek hajlandó MEGENNI egy ÉLŐLÉNYT sem! Semmi bajom nem lett,és gyógyszereket sem vettem be,mégis makkegészséges vok. Csak az első egy-két hónap volt nehéz,mert gyakrabban fájt a fejem-ez később csillapodott. Szinte csak hasznom volt ebből:Kevesebbet voltam beteg,dúsabb lett a hajam,szebbek a körmeim ...

Szóval szerintem nem egészségtelen!

Amugy meg tényleg kevered a vegánnal a vegát,úgyhogy előbb nézz utána a dolognak,mielőtt hülyeségeket írsz!

2010. febr. 12. 08:46
 9/41 anonim ***** válasza:
96%
*14 évesen
2010. febr. 12. 08:46
 10/41 anonim ***** válasza:
78%
08:46-os: megértem, ha így döntöttél. Én is nagyon szeretem az állatokat. Azonban mégis képes vagyok megenni őket, mert nagy részük is ugyanezt teszi.
2010. febr. 12. 08:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!