Mi a Véleményed a Vegákról ill. Vegetáriánusokról?
Figyelt kérdés
most komolyan! mi a jó nekik abban hogy nem esznek húst úgy élnek mint a nyulak és nem fogják föl hogy fontos tápanyagokat vonnak el a szervezetüktől? oké oké lehet őket pótolni gyógyszerrel meg ilyenekkel de a húsban lévő dolgokat csak húsból nyerik ki szóval itt megint megbukik a dolog... meg oké szeressék az állatokat de mi az értelme ennek? most itt keménykednek hogy "én nem eszek csukcsi állatot nem vagyok csúnya gonosz ember" oké. az lehet hogy te nem eszed meg, de attól még megölik... és ha te nem eszed meg tudod mi lesz a hús sorsa? szeméttelep... vagy esetleg odaadják húsevő állatoknak. és most itt van amit nem értek! ha szeretik az állatokat akkor miért nem "fogadnak örökbe" csirkét, kutyát, macskát vagy bármit? oké én azt meg értem hogy azok a szerencsétlenek pl.: a csirkék egy sötét raktárban vannak százezreivel de attól hogy "sztrájkolunk" még nem lesz jobb sorsuk! vagy igen? ahhoz hogy lecsökkentsék pl.: legalább 5% -al a "termelést" minimum AZ EGÉSZ VILÁGON minden országban 2 millió vegának kéne lennie! és úgy hogy az afrikai bennszülötteket kihagyod. és amúgy tessék már eldönteni hogy vega vagy vegetáriánus! mert a 2 nem ugyan az! a vega még tojást és sajtot meg ilyeneket SEM eszik a vegetáriánus pedig csak a húst hagyja.
végül is nekem a vegetáriánusokkal túlzottan nincs bajom. ok az még esetleg ok. de a vega? ááá mind1!
és tudom most csoportjával jönnek a vegák és a vegetáriánusok hogy így meg úgy de ez egy VÉLEMÉNY!
mi az hogy nem értek?:D már bocs de ne a korom alapján ítélj már meg köszi... nézd meg a Földlakók c. filmet. Amúgy meg most azt mondod, hogy ne hirdessék a vegetáriánusok, hogy ők jobbak, és akkor te most mit csinálsz?
2010. febr. 13. 00:12
22/41 A kérdező kommentje:
na jó... én nem lenézem őket csak idegesítenek és mi a jóistent keresel te itt 13 évesen? menyél csucsukálni!
2010. febr. 13. 00:15
23/41 A kérdező kommentje:
amúgy meg: ne keménykedj hogy így meg úgy gyilkos mert akkor nem lenne semmi baj ha nem ilyen körülmények közt élnének és nem lennének olyan sokan. erről ennyit...
2010. febr. 13. 00:19
24/41 anonim válasza:
kérlek szépen nyugodj bele, hogy hajnali 3kor is írok, mert lusta vagyok aludni. :D
és amúgy meg ki keménykedik?:) nekem semmi bajom nincs azzal aki húst eszik... azzal viszont van aki a vegákat állítja be hülyének. mert ha valaki azon a véleményen van, hogy ő nem eszi olyan élőlény húsát, amelyik valaha élt, szabadon úszott/futkározott/mozgott(már ha volt rá lehetősége), és érzései is voltak? az már hülye?
2010. febr. 13. 02:34
25/41 anonim válasza:
Aki képes egy fogóval vagy hurokkal az orránál fogva kiráncigálni egy kiszolgáltatott,védtelen,rémült disznót az ólból,hogy utána hideg vérrel kivégezzék,az az ember vagy gonosz,vagy beteg,vagy tudatlan.Őt is meg kellene lepni,amikor békésen alszik,és egy hatalmas acélfogóval megragadva az orrát ki kellene rángatni az ágyból,ki az udvarra,ahol már öt-hat tagbaszakadt,bepálinkázott,víg kedélyű,elszánt fiatalember várna rá különböző gyilkoló eszközökkel...
2010. febr. 13. 20:21
26/41 A kérdező kommentje:
na pont ez az! ÉN EGY SZÓVAL SEM MONDTAM HOGY HÜLYÉK! ÉN AZT MONDTAM IDEGESÍT HA KÜRTÖLIK! és te most mit csinálsz? na látod... és mi az hogy nem alszol? te kis pisis vagy húzzál aludni! már bocs de idegesítene az olyan kis cafkák akik azt hiszik övék a világ és csak az ő véleményük az egyetlen! HÁT TÉVEDNEK! ami pedig azt illeti: a családi hagyományokon nem lehet változtatni! a kínaiaknak a kutya evés "hagyomány" az amerikaiaknál a hamburger zabálás magyaroknál pedig a disznóvágás. és az nem baj hogy nem eszi meg ami valaha egyszer élt persze azzal semmi baj. de akkor miért kell leszólni mindenki mást aki megeszi? és ha már az üzemeknél tartunk. aki ott "él" annak a halál már maga a megváltás. olyan jólelkű embereket meg nehéz lenne összeszedni akik több millió csirkét vállalnának! érted mi mondok? NEM AZ A BAJ HOGY VEGETÁRIÁNUS HANEM AZ HOGY KIPROVOKÁLJA AZ EMBERT!
2010. febr. 13. 21:34
27/41 anonim válasza:
Kibújt a szög a zsákból.
2010. febr. 13. 22:11
28/41 A kérdező kommentje:
hogy érted?
2010. febr. 15. 13:47
29/41 anonim válasza:
Úgy értem,hogy szerintem a te megszólalásaid is provokatívak.És nekem van bajom a húsevőkkel:az,hogy a vágóhídjaikkal,az állatok jogainak figyelembe nem vételével közös bolygónkat szenvedéssel telivé varázsolják.Azt a helyet,amit egyébként a békeszerető emberek is az otthonuknak tekintenek.
2010. febr. 16. 03:15
30/41 A kérdező kommentje:
igen azt én is tudom hogy szörnyű ami ott megy. de ha ennyire foglalkoztat mondd meg hogyan lehetne őket megállítani mert ez engem is érdekel!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!