Mi a Véleményed a Vegákról ill. Vegetáriánusokról?
most komolyan! mi a jó nekik abban hogy nem esznek húst úgy élnek mint a nyulak és nem fogják föl hogy fontos tápanyagokat vonnak el a szervezetüktől? oké oké lehet őket pótolni gyógyszerrel meg ilyenekkel de a húsban lévő dolgokat csak húsból nyerik ki szóval itt megint megbukik a dolog... meg oké szeressék az állatokat de mi az értelme ennek? most itt keménykednek hogy "én nem eszek csukcsi állatot nem vagyok csúnya gonosz ember" oké. az lehet hogy te nem eszed meg, de attól még megölik... és ha te nem eszed meg tudod mi lesz a hús sorsa? szeméttelep... vagy esetleg odaadják húsevő állatoknak. és most itt van amit nem értek! ha szeretik az állatokat akkor miért nem "fogadnak örökbe" csirkét, kutyát, macskát vagy bármit? oké én azt meg értem hogy azok a szerencsétlenek pl.: a csirkék egy sötét raktárban vannak százezreivel de attól hogy "sztrájkolunk" még nem lesz jobb sorsuk! vagy igen? ahhoz hogy lecsökkentsék pl.: legalább 5% -al a "termelést" minimum AZ EGÉSZ VILÁGON minden országban 2 millió vegának kéne lennie! és úgy hogy az afrikai bennszülötteket kihagyod. és amúgy tessék már eldönteni hogy vega vagy vegetáriánus! mert a 2 nem ugyan az! a vega még tojást és sajtot meg ilyeneket SEM eszik a vegetáriánus pedig csak a húst hagyja.
végül is nekem a vegetáriánusokkal túlzottan nincs bajom. ok az még esetleg ok. de a vega? ááá mind1!
és tudom most csoportjával jönnek a vegák és a vegetáriánusok hogy így meg úgy de ez egy VÉLEMÉNY!
Kösz!
Azt nem értem, hogy ha az internet ennyi ígényli az olvasást, akkor az olvasási szövegértés hogy lehet annyira gyenge egy olyan valakinél, mint az utolsó válaszoló? Talán plusz magyarázat szükséges. (bár ebben a korban ez valahol érthető)
Az állatokról általánosságban beszéltem (még akkor is, ha a széles körben táplálékul szolgáló sertés éppeneséggel mindenevő) érzékeltetve, hogy - a szó legteljesebb értelmében - természetes dolog megenni a másik élőlényt. De gondolom, Te elítéled a ragadozó állatokat is, és kioktatod őket a vegetarianizmusról.
Egyébként én meg a növényeket szeretem. Akkor azokat se egyem?
Tisztelt 10:05!A gyenge szövegértő vagyok. :)
Az állatokról általánosságban az is elmondható,hogy nem tolerálják a másságot,elpusztítják a beteget és a gyengét,létük az evésre,ivásra,ürítésre,párzásra és védekezésre korlátozódik.Állatiasodjunk el,mert az természetes? A ragadozókat nem ítélem el,épp ellenkezőleg:azt gondolom,hogy a húsevés az ő reszortjuk.Nincs jogunk ettől megfosztani őket és elfoglalni a helyüket.A növényeket pedig nyugodtan megeheted,mert gondolom érzékeled,hogy mérföldekkel kisebb erőszak kötődik a növényevéshez,mint az állati származékok fogyasztásához.(Pl.ha megmetszünk egy növényt,megszépül.Ha megmetszünk egy disznót...az nem jó).
én vagyok a "12 éves" de amúgy ha tudtok számolni akkor 12 meg 1 az egyenlő 13mal. :D
nem keverem a dolgokat mert vega voltam és NEM vegán... :D okostojás.
semmi bajom azzal ha valakinek van véleménye, de egyszerűen nem tudom felfogni hogy valaki hogy leli örömét abban, hogy ilyen hülye kérdéseket tesz fel :D bocs
A vegetáriusok érző szívű, a természetet és az állatokat (általában) szerető emberek, akik áldozatot hoznak a barátaikért.
Inkább a növényevő állatokkal azonosulnak, mint embertársaikkal. Bár nagyra tartják a szelídséget, a húst is evőket lenézik, gyilkosnak kiáltják ki, és éles hangon vitáznak velük a természetről, az állatokról, és a helyes életmódról.
Szerintük az embernek nincs szüksége húsra, ezért nem is ismerik el, hogy negatív egészségügyi következményei lennének ennek az étkezési rendszernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!