Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Normális a Súlyom? 167 cm...

Normális a Súlyom? 167 cm vagyok 60 kiloval (de csak 50-nek néznek a többiek ) Hogyan tudnák lefogyni 50-re egy nyár alatt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 11:18
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én is 167 vagyok és mellé 47 kiló. Mindig ennyi voltam kb, max 49 minimum 42. sosem fogyóztam (sőt, esténként bezabáltam heti 2-3szor egy tábla csokit :), anyutól örököltem. pár hónapja belefogtam az anticandida diétába (ezzel az immunrendszerem és a gyomrom/emésztésem szeretném rendbe tenni, és kitisztítani a szervezetem a sok szaros tartósítószeres méreg kajáktól tehát abszolút nem fogyás miatt kezdtem el, nem vagyok megőrülve:) és ebbe a diétába beletartozik az is h nem ehetsz semmi olyat ami szaporítja az emésztő gombákat a gyomrodban, tehát olyan ételeket amik hamar erjednek, vagy erjedést eredményeznek. Ebbe beletartozott a cukor/méz, tej és a finomliszt kiiktatása. Elkezdtem a diétát és pár héten belül (1-2 hét max!) eltűnt rólam 5-6 kg, úgy, hogy amikor elkezdtem voltam 48/49 kg. Kicsit be is paráztam, hogy úristen hova fogyok? 42/43 kg lettem. És ezt annak "köszönhettem", hogy semmi cukrot nem ettem és kenyeret sem abszolút! Ezek kiiktatása nagyon gyorsan fogyaszt! Én utána h ne nagyon látszon a fogyás, elkezdtem elég keményen edzőterembe járni és felszedni pár kiló izmot, úgyhogy most szerencsére már 47kg-nál tartok és az emésztésem is rendben:)
2011. jún. 20. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Nagyjából normális a testsúlyod. Kicsit többnek kellene lennie, de a 167/60 még nem vészes soványság.

A második kérdésre inkább nem adok választ, mert nem egszséges egyetlen nyár alatt 10 kilót fogyni. Főleg nem 60 kilóról.

Amúgy a testsúly karbantartásához a fogyókúrák nem javasoltak, mert a fogyókúra nem egészséges. Testmozgással, és végleges étrendváltoztatással érdemes csak fogyni.

2011. jún. 20. 18:29
 13/15 anonim válasza:
Én 166 cm vagyok és 49 kg. Mégis azt mondják, hogy így vagyok normális :D
2011. jún. 21. 16:54
 14/15 anonim ***** válasza:
a 60 kg a tömeged :P de amúgy meg nagyon jó. nehogy elkezdj fogyózni! inkább sportolj, mert akkor elhízni tuti nem fogsz, esetleg egy picit fogysz és izmosodsz, persze arányosan :)
2011. jún. 21. 19:51
 15/15 Orfeus ***** válasza:
Hát igen, sokan fogyóznak, nem esznek stb... Inkább mint hogy elmennyen futni, vagy táncolni esetleg... vagy ami éppen érdekli... Akár konditerembe is lehet járni, futni stb... Nálunk is van elég sok csaj, és hát látszik hogy sportolnak :P
2011. jún. 22. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!