Hízni szeretnék, ez hogyan lehetséges nehezen hízók számára?
ird le mit ettél az elmúlt pár napban
de mindent és kb h mekkora adag
ide is irhatod,priviben is
ezzel szenvedtem én is sokáig,de tudatossággal lehet hizni,pedig nekem is az az eredeti alkatom amit elfúj a szél
az ilyen tömegnövelő izékhez ne nyúlj,nem túl egészségesek,és drágák is...
teljes kiőrlés pékáruk, kenyerek, sajtok, tejtermékek-joghrut, tej, túró, tojás, hús, hal, zabpehely, rizs, krumpli, tészták, tartalamas levesek, főzelékek, gyümölcs, zöldség,
pl: reggeli zabpehely natur joghurttal alma
tízórai teljes kiőrlés szendvics (2 sz kenyér) főtt tojás, zöldség
ebéd: zöldségleves, burgonyafőzelék roston sütött sertésszelet, túrórudi
uzsonna egy nagy adag gyümölcssaláta
vacsora: túró+joghurt-túrókrém friss petrezselyemmel vagy/és kaporral kikeverve, teljes kiőrlésű kenyér, zöldségek
reggeli: teljes kiőrlésű kenyér+mozzarella sajt+zöldségek
tízórai: natur joghurt+diákcsemege/dió
ebéd: húsleves gazdagon(tészta, zöldség, hús) spenótfőzelék, főtt tojás (2db) főtt burgonya, gyümölcsös piskóta
uzsonna: gyümölcssaláta piritott mandulával
vacsora: tejberizs befőttel/aszalt gyümölccsel/friss gyümölccsel
reggeli: teljes kiőrlés kenyér+sajt+sonka+zöldés
tízórai: túró gyümölccsel és magokkal
ebéd: gulyásleves, túrós tészta, banán
uzsonna: joghurt banánnal, étcsoki
vacsora: zöldségek, csirkemell sajttal és spenóttal töltve
nekem így néztek ki az egészséges hízlaló étrend
pár kilo feljött, saját magamnak állítottam össze minidg
Sokan mondják,hogy el kell menni konditerembe vagy otthon súlyzókkal edzeni, én is nagyon vékony voltam,de egy helyes étrenddel meg napi fél -egy óra bringázással felszaladt rám pár kiló,ami nem plöttyedt valami lett,hanem izom.
Ne keseredj el kérdező,tudom,hogy mondani könnyű,de 15 évesen 42 kiló voltam,és engem is bántottak érte eleget... lehet,hogy fél,egy év múlva beindul nálad a fejlődés,és úgy kikerekedsz,hogy csak néznek majd! ;-) Addig is,élvezd,hogy ehetsz,amit szeretnél,hogy nem kell megvonnod magadtól semmi finomat,és keress valami olyan mozgást,ami jólesik,örömet okoz,hogy tényleg azért legyen valami kis sport is az életedben,az is nagyon sokat segít ám!
Ami nálam bevált,és szívből ajánlom,az a győri édes kókuszos keksz (nem a zabfalatok). Isteni finom,és nagyon sok szénhidrát van benne! Sok sikert,és fel a fejjel!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!