Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? A férjemmel 13 éves házasok vagyunk.
Áprilisban volt egy nagy műtétem, és azóta nehezen megy
számára a szex. Mikor elkezdjük, minden oké, csak menet
közben lelankad?
Gondolom a műtét lehet a ludas, ha azóta van ez. Megkérdezhetem milyen műtét volt? Ott volt veled, látott?
2010. okt. 10. 21:50
2/11 A kérdező kommentje:
Daganat miatt ki kellett venni a méhemet...
Lehet, hogy tudat alatt retteg, hogy kárt vagy fájdalmat okoz.
2010. okt. 10. 21:54
Sajnálom :( Én is úgy gondolom, hogy fél, hogy kárt okoz benned, tudod a férfiak nem igazán tudják mi hogy van ott, és így már meg tudom érteni egy kicsit a gondolkodását. Ne aggódj, nem hiszem, hogy másik nő van a képben, le mertem volna fogadni, hogy nőgyógyászati műtétről volt szó. Annyit tegyetek meg a férjeddel, hogy ketten együtt elmentek az orvoshoz, és ő kettőtöknek mondja el,hogy hogyan lehet szexuális életet élni. Meg fog titeket nyugtatni és a férjed is visszanyeri a bátorságát és minden rendben lesz :) Remélem tudtam segíteni :)
2010. okt. 10. 21:56
Miért kell rögtön az első alap feltevésnek rossz szándékúnak lenni?
Nem szeretnélek megbántani, de 13év alatt gondolom letett egy s mást az asztalra.
Osztom az előttem szóló véleményét, szerintem is fél, hogy fájdalmat okoz Neked..
légy büszke, hogy ilyen férjed van, és beszéld meg vele..
2010. okt. 10. 21:58
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, értelek benneteket, csak ez már április óta tart, kisebb-nagyobb megszakításokkal...és nem tudom hova tenni. Sok mindenen mentünk keresztül az elmúlt fél évben, de nem gondoltam volna, hogy ez egy jól működő dolgot így fog/tud befolyásolni.
Húúú pedig ha tudnád mennyire. Gondolom már benne van az is, hogy teljesítsen, meg az is, hogy nehogy valami baj érjen téged, elvégre te vagy az örökre szóló választottja, általában a kezüket a tűzbe tennék a házastársukért, legalábbis ez a normális felfogás, a sok divatválás és házasság meg vicc és hányinger, de 13 év után ti biztosan nem ilyenek vagytok.
Egy látott szülés is tönkre tud tenni egy szexuális életet, gondold el abba a helyzetbe, hogy talán újra valami betegséged lesz, mit fog érezni és azt fogja hinni, hogy ő okozta.
2010. okt. 10. 22:04
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek! Remélem igazatok van...azért ez elkeserítő. Nem tudom mikor tud majd helyreállni ez a dolog, ha egyáltalán sikerül.
Mondtam, hogy orvoshoz menjetek el, ez a férjed problémáját meg tudja oldani, neked nem fog hinni, de ha egy olyan személy mondja ezt, aki a te egészségedért felelősséget vállal, akkor nyugodt lesz és meglátod, helyreáll minden, de ehhez orvos kell.
2010. okt. 10. 22:13
10/11 A kérdező kommentje:
Rendben! Remélem igazad van! Egyébként is vissza kell járnom kontrollra, majd beszélünk a dokival, csak az a fura, hogy ő nem mondja, hogy nehogy valami bajom legyen...már nem, régebben még vigyázott rá.
Kapcsolódó kérdések: