Székelést hogy tudnám állandosítani?
A problémám az, hogy ~10 éve szorongással küzdök, már gyógyuló félben vagyok. A gondom az, hogy előfordul hogy olyan helyen kell mennem WC-re, ahol nem lehet/ciki kikéreckedni, stb. Tehát pl. suliban, ez a legfőbb. Úgy érzem, hogy már majdnem teljesen meggyógyultam, de suliban első 1-2 órán van hogy görcsöl a hasam, és szerintem ez már nem a szorongás miatt van, hanem amiatt, hogy reggel nem tudok rendesen üríteni.
Hogy tudnám úgy beállítani az emésztésem, hogy reggelente mindig bőséges székletem legyen, és abszolút rendesen kiürüljek? Hashajtás nem jó, elég érzékenyek a beleim + ha tudom hogy hasmenésem van, a szorongás ideiglenesen visszatér, és a kettő együtt nem túl jó.
Szóval a lényeg mégegyszer: bőséges székletet szeretnék reggel, de nem hashajtással.
(bocs a regényért)
én a zabkorpára esküszöm.
Napi 1 ek. joghurtba keverve és az kitisztit mindent
"A feleségem 3-4 naponta tudott csak eredményt produkálni az árnyékszéken, azonban egy módszer megismerése után, ma már teljesen egészséges"
Én is kb 3 naponta produkálok még sincs semmi bajom. Ez egy tévhit, hogy aki nem megy naponta, az beteg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!