Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Sok, kis epekövet diagnosztizá...

Sok, kis epekövet diagnosztizáltak nálad, de különösebb panaszaid nem voltak, de mégis kivették az epehólyagod?

Figyelt kérdés
Megbántad? Ugyan olyan maradt az emésztésed? Jobb lett kicsit?

ma 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
A sok kis epeköves hólyagot ki kell venni! Itt nincs olyan, hogy megbánja valaki, mert éppen a kicsi kövek azok, amelyek el szoktak akadni az epevezetékben és sárgaságot, életveszélyes hasnyálmirigygyulladást okoznak.
ma 11:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
28 db borsó nagyságú epekövem volt. Eltávolították a hólyagot is. Az emésztésem annyiban változott, hogy van néhány étel, amivel vigyáznom kell. Pl. a banánt nem tudom rendesen emészteni, rettenetesen puffaszt. Főtt tojából 1 db-nál többet nem ehetek egyszerre, és a zsíros tejföl is gondot okoz, ha sokat eszem belőle. De ezeken túl semmi más bajom nincs. Előtte mindentől görcsöltem, éjszakákat nem aludtam.
ma 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!