1/6 anonim 



válasza:





A rendes füstölés nem az, de a füstaroma az az.
2/6 anonim 



válasza:





Igen, egészségtelen. Nagyon sok káros anyagot tartalmaz, de közvetlen ártalma csak akkor van ha nagyon sokat/gyakran eszed.
3/6 anonim 



válasza:





2. xd nagyszüleink szinte minden nap azt ették reggelire vacsorára, mégse lett semmi bajuk tőle, falusiak még mindig így tesznek és mégis sokszor tovább élnek mint a nagyvárosiak.
4/6 anonim válasza:
1-es a füst aroma füstből van. Rozsdamentes hőcserélőn lecsapatják a füst illékony összetevőit, majd olajban oldják és megszűrik a koromdaraboktól. Tökre ugyan az történik, mint otthon a füstölőben.
5/6 anonim 



válasza:





4. Poliszorbát 80 nem füstszármazék... eszem ágába sem jutna ilyet hozzá adni magamtól otthon, a füstaromában viszont van. És ez a poliszorbát gyulladásokat okozhat és rákot.
6/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy pár mg poliszorbát miatt aggódsz, mikor a fültölt ételben több ezerszeres a kátrány tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!