Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi kcl szüksegletem 1489kcl,...

Napi kcl szüksegletem 1489kcl, baj ha 1000-1200 körül eszem, hogy fogyást érjek el?

Figyelt kérdés
Elvileg napi 1500 kcl val már heti fel kilót fogynak, de kb eddig is ennyit ettem és nem fogytam, és szeretnék kicsit többet, mondjuk 0.7 kilót hetente, ahhoz meg napi 1200kcl ehetek . Nem nagyon értek ehhez, ma kezdtem el , először 1000 kcl ettem de aztán olvastam hogy kevés szóval ma 1200 kcl t ettem, de baromi éhes vagyok, mert ebbel 200 kcl kb nasi volt és gondolom valami normál kaját kellet volna ennem . De akkor baj ha csak ennyit eszek? Azt is olvastam hogy az szintentartás hoz amennyi kcl kell , nekem 2000ret írt, abból -500kcl és annyival tudok fel kilót fogyni hetente, és ha ennél többet akarok akkor mozgással lehet csak, mivel a minimum kcl szüksegletem is ugye majdnem 1500 szóval nem ehetek kevesebbet elvileg, gyakorlatilag se?
tegnapelőtt 00:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%

Nem 1500 a kalóriaszükségleted!

Akkor kéne 1200-at enned, ha egy tehén lennél!

Hány centi, hány kiló vagy?

tegnapelőtt 00:32
 2/15 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz ne haragudj?

Nem , nem akkor kéne 1200kcl egyek ha egy tehén lennék :D

Mondom meg ez is kevés, mert 1500 a szükséges...

tegnapelőtt 00:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy mennyi a szükséges? Meg sem adod hogy hány kiló és centi vagy mert nem mindegy. Én pár napja kezdtem el leszedtem a yazio alkalmazást és megadva az adataimat 1990 állította be a kalóriát amit ehetek egy nap és nem vagyok éhes. Valamit nem jól csinálsz. Ha te úgy gondolod 1500kcal a napi szükséges bevételed akkor miért is kell fogyóznod? Mert ez nem igazán sok.
tegnapelőtt 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
1500 - az kizárt, az egy hétéves gyerek napi szükséglete, nem egy felnőtt nőé.
tegnapelőtt 11:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy nem fogalmaztam pontosan... az 1500( pontosan 1489kcl) a minimum , szintentartáshoz elvileg 2000kcl kéne egyek. Ha fogyni akarok -500, ami szintén 1500kcl, ennyit kell egyek hogy foggyak, és a minimum szüksegletem is ennyi, tehát ezek szerint ennél lejjebb semmiképp nem mehetek? Tehát ha pl 1200kcl eszek az baj? Lesz valami bajom? Főleg hosszútávon (kb 3 hónapig kéne ennyit egyek hogy elerjem a celom) És a másik hogy ha újra többet ennek lehet hogy a duplája jön vissza? Az 1500kcl egyébként tok okes, gondolom azért lett kicsit több ami atlagra jött ki, a 2000kcl mert ilyen nasik meg minden. De ha elhagyom azokat akkor sem éheznek és-500kcl naponta! De kibírom az 1200kcl is, csak nem tudom hogy egészségileg megtehetem e, és nem lesz e bajom? Ez a kerdes
tegnapelőtt 12:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Jah és 165 cm körül vagyok, 64 kiló(egyébként én nem érzem magam 64nek, mármint szerintem sokkal dagadtabb kéne legyek 64 kilóval, de nem vagyok dagadt, csak nem vékony,) szóval igazából nem is az a lényeg hány kiló vagyok vagy leszek, csak hogy kicsit vékonyabb legyek, de most így előre nyilván nem tudom hogy ehhez hány kiló - kéne , de naggyábol 5 , 7 elég lenne
tegnapelőtt 12:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem fogalmaztál pontosan, ami magyarul azt jelenti, hogy semmit nem értesz, úgy állsz neki fogyókúrázni! Egyszerűen gőzöd nincs róla, mit jelent az, hogy alapanyagcsere, azt se tudod, hogy van olyan! Az baromian nem a kalóriaszükségleted! És nagyon nem véletlen az se, hogy még kérdésre sem vagy hajlandó megírni az adataidat!
tegnapelőtt 12:42
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

[link]

Nem tudom hány éves vagy én 20-at írtam be és az alapanyagcsere így is 1470kcl szóval nem lehetséges hogy levidd 1200-ra. A gyors fogyás nem tartós de ha már itt tartok hova akarsz fogyni? 166cm vagyok és 63kg teljesen sovány voltam már...de persze te tudod.

tegnapelőtt 13:32
 9/15 A kérdező kommentje:

7es nem értem mi az hogy nem adom meg az adataim , hisz megadtam :D

És nyilván nem értek hozzá, nem vagyok edző, vagy táplálkozási tanácsadó ... mindent a netről vettem , és jó pár helyen ezt írják. Ráadásul nem is kellett sok ész hozzá, beirom a a korom, magasságom, súlyom, és kiadja mennyi a minimum kcl és a max amit megehetek ahhoz hogy ne hízzak. Ezt írtam le

tegnapelőtt 15:43
 10/15 A kérdező kommentje:
És mi az hogy 'nagyon nem véletlen nem írod meg az adataidat' ? Az a bizonyos kor amit annyira foggal körömmel ki akarsz belőlem szedni, azért nem írtam ki mivel megint letiltana a gyakori ... Gondolhatod ebből, gimnáziumos vagyok...
tegnapelőtt 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!