Miért szoktak ennyi melót belefeccölni kutatók abba, hogy megállapítsák, mennyi folyadékot kell/ optimális / ajánlatos / kéne fogyasztani egy nap?
Hát amennyire szomjas vagy, annyit kell inni és kész, nem? :) Nincs ezen mit számolgatni. :) Mindig, amennyit kívánsz. :) A szervezeted intelligens. :)
Meg attól is függ, hogy mekkora a vízigénye, hogy ki milyen magas. :) Sok éve asszem kijött valami eredmény, nem biztos, hogy pontosan idézték, vagy hogy pontosan emlékszem. De a rádióban beszéltek róla, hogy olvastak egy kutatási eredményt, megállapítást, hogy nyáron napi 4 liter vizet/folyadékot kell meginni [egy felnőtt embernek.(?)-ezt nemtom, benne volt-e]. Nem volt lebontva, hogy pl mekkora magasságig sacc/kábé mekkora a vízigény, hanem mindenkinek napi 4 litert kell nyáron, az lenne az optimális. És akkor mondta a(z átlagos magasságú) műsorvezető, hogy igyon meg napi négy liter vizet, akinek 6 anyja van. :)
|
Mit kell ezen méricskélni? :) Amennyire szomjas vagy. Érzi a szervezeted. Nem kell rajta méregetni. :) Vagy ez csak ilyen alibi kutatás, hogy úgy csinálnak, mintha csinálnának valamit, és felveszik érte a pénzt?? :) Mert tény, hogy annyit kell inni, amennyire szomjas vagy. :) Nincs ezen mit vizsgálódni. :)
|
Bocsi, ha valamit nemjól/ valami nemjót írtam. :)
"Hát amennyire szomjas vagy, annyit kell inni és kész, nem?"
Nem. Nekem pl ismerettségi körömben is elég gyakori, hogy nem isznak eleget az emberek, és - különösen nyáron - simán rosszul is lehetnek emiatt.
“ A szervezeted intelligens :)”
De te sajnos nem igazán vagy az, ha a sok hülyeséget, amit írtál, komolyan gondolod.
Ja igen, el ne felejtsem: :).
Ha raknál még pár smileyt akkor jobban igazad lenne.
:)
Pedig megértem a kérdezőt.
Az én munkahelyemen is vannak többen akik a 2, de akar 3 literes kulacsot is bekortyolják 8 ora alatt. Fel nem tudom fogni hova kell annyi viz.
En fél literrel vígan el vagyok egesz nap, max 1 liter ha tobbet melozok kinn.
És köszönöm, nem vagyok rosszul. És már fiatal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!