Mi történik ha túllepem a napi kalória szükségletem? Ötleteket, tippeket szivessen olvasom .
Többnyire fehérje és szénhidrát bevitelre törekszem, naponta edzek otthon (súlyokkal, +részben fizikai munkát végzem )
25 éves vagyok, 173cm 83 kg
Nem olyan régóta kezdtem, érdemes fehérje port szedni? + kreatint ?
Őszintén nincs rossz alakom, viszont hasam alsó részéről szeretnék mindenképpen leadni valamennyit, lapos hasat akarok. Hasra is edzem.
"Mi történik ha túllepem a napi kalória szükségletem?"
Ha TARTÓSAN túlléped, ezáltal TARTÓS kalóriatöbbletbe kerülsz, akkor nyilván emelkedni fog a testzsírod, azaz hízol.
"érdemes fehérje port szedni? + kreatint ?"
Fehérjeport akkor érdemes venni, ha szilárd ételből nem vagy képes bevinni az izomfejlődéshez szükséges proteint (kb. 1,5 g/tskg). Ennyit egyébként egy óvodás is be tud vinni, szóval nem kéne, hogy gond legyen. Kreatinra pedig kezdőként, pláne otthoni súlyzózgatás mellett nem érdemes pénzt költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!