Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Teljesen elkeseredett vagyok,...

Teljesen elkeseredett vagyok, vékonyan emésztési probléma…mit tegyek?

Figyelt kérdés

Júniusban kezdődő IBS szerű tüneteim vannak melyet nagyon a szívemre vettem főleg mostanában.

Hétköznapokon jön elő a mindennapos hasmenés ami hétköznapokon rendeződik székrekedéssel.

Az utóbbi egy hétben azzal büntettem magam, hogy nem eszek és sajnos már hiába szeretnék nem is bírok (hányingerem van az ételtől)

Fél éve 53kg voltam, azóta már 48,5kg vagyok és nem akar gyarapodni a testsúlyom edzés és tömegnövelő, fehérje mellett sem a hasmenésem miatt pedig korábban azzal tudtam leküzdeni a genetikámat (csak nyilván akkor nem volt panaszom)

Hogyan tudnék kimászni ebből az ördögi körből?

Teljesen lelkibeteggé tettem magam.

szept. 5. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kellene egy gasztroenteorológus aki elküld tesztekre és kivizsváljátok hogy mi valóban a baj.

Utána egy dietetikus aki annak megfelelően segít összeállítani az étrendet

szept. 5. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Valóban gasztroenteorologusnál kezdj, ha nincs probléma akkor utána egy most endokrinokogussal is érdemes futni, majd klinikai szakpszichológus, akit mindenképp mivel hamarabb ajánlok étkezési zavar miatt. (Nem csak anorexia meg bulimia létezik, az a tartós stressz amit ez okoz és fenntartja ezt az ördögi kört, hiszen a stressz miatt újra mehet a hasad, ezzel érdemes szakpszichológust keresni, fog tudni segíteni. )
szept. 5. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!