Miért nem tudok hízni?
A 3 ürítéssel mi a baj? Nekem is annyi van, pedig én nem eszem ötször, de általában még háromszor sem... Szerintem teljesen normális.
Kérdező, nem az számít, hogy hányszol és hány kilót eszel. Mennyit eszel? Kalóriában. Persze akármennyit is, lehet, hogy neked az kevés, a mozgásmennyiségedet sem ismerem, de az emberek anyagcseréje is más sebességű.
Van, aki nem is tud zsírban hízni, akkor tömegelni kell s rendesen edzeni, persze az nem megy gyorsan, de te fiatal férfiként jobb esélyekkel rendelkezel, mint én negyvenes nőként :D
A párom a te számaiddal egész jó alakú (pici felesleggel hason), jegyzem meg, igaz, nem izmos, de sokkal izmosabb, mint a te korodban volt (fizikai munkás, fut, biciklizik, gyalogol, szép látványos combjai vannak). Attól még neked lehet kicsi ez a súly, nem látlak meg semmi, de ne hidd el, hogy 80 kiló alatt nincs férfi, az nagy butaság, így is túl hájas a népesség és nem fogja mindenki kigyúrni magát, hiába akarjuk esetleg ezt...
Ha izmos akarsz lenni, remek, gyúrj, de zsíros ne akarj lenni, az nem egészséges.
Mégis mit eszel? Valahogy az az érzésem, hogy nem csülökpörköltet nokedlivel.
Nem az étel súlya vagy térfogata a lényeg. Ha napi 2,5 kg uborkát és káposztát eszel, abból nyilván nem fogsz tudni gyarapodni, csak wc-re rohangászni.
Ha kalóriából és makrotápanyagból (fehérje, zsír, szénhidrát) is megfelelő mennyiséget viszel be, és így sem tudsz hízni, akkor javaslom az orvosi kivizsgálást (pajzsmirigy, élelmiszer-intolerancia és allergiavizsgálat). Addig is kezdj el szedni Béres-cseppet, B-vitamin komplexet, és nasiként egyél olajos magokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!