Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék. Valaki tud...

Hízni szeretnék. Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves lány vagyok, 173 cm magas és 45-6 kg. Rengetegen kérdezik, hogy fogyózok-e vagy hánytatom-e magamat, de természetesen nem! Eszek rendesen, reggelizek minden reggel, ebédelek illetve vacsorázok is, de nap közben is nassolok valami általában. Mégsem tudok hízni. Nagyon sok bántás, gúnyolódás ért már emiatt. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e itt valaki, aki hasonló problémával küzd/küzdött. Hogy tudnék meghízni? Tudnátok segíteni? Előre is nagyon köszönöm mindenkinek.

2018. máj. 9. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Hasonló problémával küzdök igen. Sokszor felnőtt emberek is addig gúnyoltak olyan szép szavakkal, hogy "össze vagy esve, nem látszik,hogy eszel stb stb" hogy rengeteget sírtam miatta.

162 cm vagyok és 50 kg. Szüleim,nagyszüleim, öcsém vékony testalkatúak, úgyhogy fura is lenne ha én 100 kg lennék. Gondolom genetika is. Rengeteget eszem, reggel, délben, este. Imádom a sütiket. Mindig olyan ételt eszek amit megkívánok. Néha hízok egy kilót. Na azt az örömet el sem tudom mondani. Ez a dolog ugyanolyan rossz, mint aki nem tud fogyni. Csak akik ducibbak, azoknak nem "szabad" beszólogatni, aki viszont olyan mint mi, azt lehet alázni azt vettem észre. Sajnos tanácsot nem tudok adni, de teljesen együttérzek veled. Kitartást! Remélem tudnak majd tippeket adni neked. ;)

23N

2018. máj. 9. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:

17 évesen minden este sör-virsli kúrát tartottunk, egy dekát nem tudtam felszedni. Semmi nem működött.

Aztán pár évvel ezelőtt megnősültem, rögtön felszaladt 8-10 kiló. Úgy vettem észre, ez mindenkinél működik...

2018. máj. 9. 18:14
 3/8 anonim válasza:
Egy szó! Egy hónapig mindennap és hiddel látszani fog! Mc'Donalds!
2018. máj. 9. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát pénzt most nem tudok adni, viszont maradt vacsiról palacsinta.
2018. máj. 9. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Átérzem a helyteted, én még vékonyabb is voltam, mint jelenleg. 162 cm vagyok és jelenleg 43 kg. Régen voltam 40 alatt is, mielőtt serdülni kezdtem. Most 20 éves vagyok. Nálunk is egész család vékony volt, nekem is genetika, tehát tudom, nem könnyű.

Amit én tudok tanácsolni: mekit meg ilyeneket vesd el! Semmi jót nem érsz el vele. Erősödni akarsz, nem egészségtelen életmódot élni. Az egész kulcsa pedig enni, enni, edzeni, enni és enni. De tényleg. Minél változatosabb legyen benne gyümi is meg zöldek. Legalább napi 4-5 próbálj étkezni, de nem kell tele enned magad, ne terheld le az anyagcseréd. Mert így, hogy nékem gyors, tudom milyen mindig a "kaja-kóma" éves után.. Edzeni pedig heti 3x ajánlott, kb egy órát. Fokozatosan építsd ko magadnak, saját tempóban haladj, később súlyokkal eredményesebb, vagy ismétlés számon változtass(: szinte garantálom, hogy ettől erősödni fogsz és formásabb leszel, nem pedig zsíros.

2018. máj. 10. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem*, ki*, stb.. Bocsi gyorsan írtam :D
2018. máj. 10. 21:43
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

Sporttal nincs gondom, nemzetközi szinten gyorstollasozok. Most azzal próbálkozok, hogy többet és többször eszem. Sajnos emiatt a túlzott vékonyság miatt már a menstruációm is hónapokat kihagy.... :/

2018. máj. 12. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor sajnos a szervezeted is jelez, hogy tenni kell valamit. De ne ijedj meg nagyon, biztosan menni fog!

Próbálj tényleg egy picit többet enni és fokozatosan növelni a bevitt kalóriákat. Feltéve, ha van étvágyad.. Ha nincs, akkor azt kell rendezned magadban, hogy lelkileg minden rendben van-e körülötted, nem vagy-e stresszes mostanában nagyon. Nekem a mozgás komolyan segített ebben, mármint a tömegnövelésben is és a stressz ellen is.

Ui.: Nem tudom miért lettem lepontozva, segíteni akarok és én magam is voltam nagyon vékony, tudom milyen az. Az egyetlen megoldás valóban a mozgás és a több táplálkozás. De ha tudtok jobbat, mondjátok!:D étrendkiegészítőket meg "csodaszereket" nyilván nem ajánlanék, mivel jót akarok nem rosszat..

2018. máj. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!