Valaki tud ajánlani valami vitamint esetleg, vagy bármit amitől hízni tudnék? 157,5cm vagyok és 44kg 4-5kg-ot szeretnék felszedni max de nem tudom mivel érhetném el, hogy hízzak
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 21:52
1/5 anonim válasza:
Polybé B vitamin komplex,
napi 2x1
2/5 anonim válasza:
Szia! Én a nutridrinket ajánlom. Egy adag 300kcal és tele van vitaminokkal. Persze étkezések mellé fogyaszd és csak lassan, mert tömény nagyon. De lehet vele főzni, sütni és akkor dúsítja az ételeket is.
3/5 anonim válasza:
Miért akarsz hízni?
Remélem nem azért, mert mások mondogatják, milyen ciki 45 kiló alatt létezni és betegesen vékony vagy.
Normálisak az arányaid, nekem még nagyobb is a különbség a magasságom és a súlyom között, mégis teljesen rendben van az alakom.
Ne stresszelj, vékonyan is elfogadhatod magad, nem csak túlsúlyosan.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja milyen jó alakom van, de valahogy én nem tudok vele megelégedni ezért is szeretnék hízni pár kg-ot
2018. ápr. 4. 14:56
5/5 anonim válasza:
megnyugtatlak, ha fogyni szeretnél is ugyanilyen válaszokat kapnál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!