Hogyan tudnék felszedni pár kilót?
Figyelt kérdés
Tudom, sokak számára furcsa lehet, de én hízni szeretnék, mert engem zavar hogy ilyen vékony vagyok. Elég sokat eszem és próbálok egészségeset, de nem igazán tapasztaltam változást. Esetleg "hízókúra" ötletek? :)2018. febr. 16. 18:48
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy mégsem eszel elég sokat a hízáshoz. Vagy neked nehéz zsírt felszedni, akkor viszont csak az izmosodás marad.
2/2 anonim válasza:
Hasmenésed szokott lenni? Lehet, hogy laktóz/gluténérzékeny vagy, vagy pajzsmirigytúlműködés is akadályozhat a hízásban. Érdemes lenne előbb ezeket kivizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!