Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon vékony vagyok, hogyan...

Nagyon vékony vagyok, hogyan sikerülhet felszedni pár kilót izomban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 168 cm és 50 kg vagyok. Én nem zsírban, inkább izomban, formálódásban gondolkozom. Olvasgattam fórumokon, de van pár részlet, ami nem tiszta. Itthoni edzésre gondolok. Egyszer elkezdtem, egy hét alatt (mindennapi edzés, de kb 20 percesek) 3 kg-ot fogytam. EGY HÉT ALATT. Sokan mondják, hogy utána megjön az étvágyad. Nos, nekem nagyon nem.. Inkább nincs. Olvastam, hogy az elégetett kalóriát pótolni kell. De mennyit? Mennyit pótoljak? Plusz, ha veszek fehérjét, akkor az edzés után kell meginni ugye, de mennyit egyek mellé? Plusz, miből álljon az étrendem (ami megfizethető, még tanulok)? Már teljesen elvagyok keseredve. Még bérescseppre is gondoltam, mert van hogy 1 hétig rendszeresen tömöm magam mindenfélével, de van hogy csak 2x eszek egy nap.

Köszönöm a segítőkész válaszokat, minden tanácsot elfogadok! :)

21/lány

2017. jún. 24. 13:34
 1/2 anonim válasza:
Első sorban a táplálkozás és a folyadék bevitele a leg fontosabb. Folyadék mint víz nem üdítő. Vizet viszont ha edzesz napi 3-4 biztos hogy kell és az nem drága. Ha be szerzel aszkorbinsavat az c vitamin patikában kapható kb 2000 miligramm amit fogyasztasz egészséges elméletileg az étvágyad is nölni fog. Húst és rostokat. Vörös és fehér húsokat zsírokat ha lehet házi szalonna abban van az energia. Nem pillanatok alatt fogsz izmosodni de nem is csak kirakat leszel. Ha beléd kötne valaki nyugodtan számon vághatod nem kel fel és a csajod is biztonságban érzi magát melletted. Sport mellett legyen bár mi egy kis ásás beiktatása nagyon jó döntés.
2017. jún. 28. 14:51
 2/2 anonim válasza:
Ja és ha fehérjéket szedsz nincs vele baj de kóstolj meg egy csirkét amit csak táplál etetnek hal ízű lesz..
2017. jún. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!