Hogy edzzek így?
Figyelt kérdés
Tudom hogy durva, de anyám nem enged tömegelni, főzni magamra, hiába beszélek vele. Azt mondja hogy így is eszek eleget amit ő főz, de egyáltalán nincs tisztában a makrók fontosságával. 180 cm és 60 kg vagyok, hogy tudnék fejlődni főzés és dobozolás nélkül? Tudnék egyáltalán?aug. 26. 13:59
1/3 anonim válasza:
Vegyél/rendelj olyan ételeket, élelmiszereket, amiket nem kell otthon megfőznöd, ezért ki tudod kerülni anyádat, de ez nem testépítés kategória, hanem magánéleti, amivel nem tudunk mit kezdeni.
Ha nincs elegendő kalória/fehérje, akkor tömegelésről és hosszútávú izomépítésről beszélni sehogy nem lehet.
2/3 anonim válasza:
Az én bátyám anyám főztjén gyúrta ki magát. Kb 9 éve kezdte. Azóta elkoltozott, maig nem dobozol. Konkretan dzalámis fehér kenyeret reggelizik minden nap. Simán lehetséges így js izomtömeget növelni. Az edzés legyen jó. Egyél többet. Egyél eleget.
Amikor tudsz, olyan arányban egyél hogy több legyen a fehérje. Pl két szelet hús az egy helyett.
3/3 anonim válasza:
Persze hogy tudnál. Egyél eleget mennyisegre és legyen egy jó edzésterves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!