Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Evés után szédülés?

Evés után szédülés?

Figyelt kérdés

Megmondom az őszintét, rendszeretelenül eszek. Általában egy nap délután vagy este fele eszek egy kis levest vagy másodikat. Egy ideje észre vettem hogy evés után 15-20 percel intenzíven szédülök és nagyon kellemetlen mert szinte 1-2 órán keresztül tart a szédülés. Cukorbetegségre vagy gyomor-bélrendszeri problémára lehet gondolni ilyen esetben? Hogy hozzam helyre? (Fél éve császároztak, és eléggé nyűgös babám van én pedig túl aggódó anyuka vagyok, emiatt nem marad időm magamra annyira hogy a táplálkozást elhanyagoltam. Segítségem nincs, ha van is családtag közelben nem érnek rá a saját dolguktól. Akkor eszem mikor a férjem haza ér munkából és ő van a kicsivel) Egyébként szülés előtt sosem volt hasonló problémám, talán életemben 2x szédültem előtte. A múlt hónapban kérdezte nővérem, hogy a családban van-e cukorbeteg, mert volt vizsgálaton és megállapitották hogy IR-es, valószínűleg örökletesen, emiatt merül fel bennem hogy nem-e lehetek én is az.

23L

aug. 6. 05:08
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Vérszegénység is okozhat ilyet.
aug. 6. 07:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd a házidokinál. Gondolom kiir laborra aztán sorra neuro, endokr, nőgyógy, Kardio
aug. 6. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy szédülsz, amikor nem eszel normálisan... Tessék leülni és rendszeresen enni - a gyerek meg nem kifogás, nem kell őt 0-24 foglalkoztatni, sem mártírkodni, amit most csinálsz.
aug. 6. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Alig eszel, ez egészen biztos baj.

Emellett esélyes, hogy a megugró vércukor/inzulin okozza, mivel a szervezeted ki van éhezve a tápanyagra, és ezerrel elkezdi pumpálni a sejtekbe.

Egyél többet és reggel kezdve.

aug. 7. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!