Evés után szédülés?
Megmondom az őszintét, rendszeretelenül eszek. Általában egy nap délután vagy este fele eszek egy kis levest vagy másodikat. Egy ideje észre vettem hogy evés után 15-20 percel intenzíven szédülök és nagyon kellemetlen mert szinte 1-2 órán keresztül tart a szédülés. Cukorbetegségre vagy gyomor-bélrendszeri problémára lehet gondolni ilyen esetben? Hogy hozzam helyre? (Fél éve császároztak, és eléggé nyűgös babám van én pedig túl aggódó anyuka vagyok, emiatt nem marad időm magamra annyira hogy a táplálkozást elhanyagoltam. Segítségem nincs, ha van is családtag közelben nem érnek rá a saját dolguktól. Akkor eszem mikor a férjem haza ér munkából és ő van a kicsivel) Egyébként szülés előtt sosem volt hasonló problémám, talán életemben 2x szédültem előtte. A múlt hónapban kérdezte nővérem, hogy a családban van-e cukorbeteg, mert volt vizsgálaton és megállapitották hogy IR-es, valószínűleg örökletesen, emiatt merül fel bennem hogy nem-e lehetek én is az.
23L
Alig eszel, ez egészen biztos baj.
Emellett esélyes, hogy a megugró vércukor/inzulin okozza, mivel a szervezeted ki van éhezve a tápanyagra, és ezerrel elkezdi pumpálni a sejtekbe.
Egyél többet és reggel kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!