Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tejsavó fehérje por okozhat...

Tejsavó fehérje por okozhat magas vérnyomàst, szédülést?

Figyelt kérdés
3 napig 1x30g edzés után, majd jött a 3.nap egy hirtelen szédülés és 150/100as vérnyomás. Pár nap szünet után ismét bevettem hátha jobb lesz, de megint nyomottsàg enyhe szédülés van rajtam.Egy éve edzek rendesen most próbáltam először fehérjeport.
febr. 6. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Szinte kizárt, de ilyen kérdést ne laikus névtelen kommentelőknek tegyél fel.
febr. 6. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben
febr. 6. 15:28
 3/6 A kérdező kommentje:

A tejsavó mellékhatásait tanulmányozva az orvosok azt találták, hogy a jelentősebb mennyiségben fogyasztóknál az alábbi mellékhatások jelentkeztek:

- gyakori székelés

- fáradtság

- étvágytalanság

- fejfájás

- szomjúságérzet

- puffadás

- izomgörcs

- ízületi fájdalmak

Ezen kívül közismert, hogy a tejsavó vizesít, a testépítők ezért sem fogyasztják a verseny előtti időszakban. Jó tudni, hogy mivel az állati fehérjeporok jellemzően nem tartalmaznak élelmi rostokat, a belek falán megtapadnak, az emésztőrendszer küzd a megemésztésükkel. Ez nagymértékben rontja a fehérje felszívódását, valamint nemcsak, hogy legyengíti a szervezetet, de hosszabb távon egészségügyi kockázatokkal is járhat, akár vastagbél rák kialakulásához is vezethet.

febr. 6. 15:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Pedig ez volt az, azóta semmi bajom, szutyok műanyag az egész egy forintot se ér soha többet!

Tele adalék anyaggal!

febr. 12. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Minek kérdezel ha ennyire okos vagy?

Minek eszed ha tudod hogy szutyok?

A jó feherjeporban csak tejsavó van, aroma és édesítőszer. Ha nem ilyet vettél az baj. Az meg sose derül ki hogy maga a tejsavo, a hipohondria, tejerzekenyseg vagy az edesito okozta a tuneteid.

Tobb mint ket eve eszem tejsavo feherjet alkalomszeruen es soha semmi bajom nem volt.

febr. 13. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem egyforma a szervezetünk. Múlt hétfőn még tettem egy utolsó próbát a hétvégi rosszullétem után, ittam 2 adagot ebédre majd este kábultság, szorongás, és magas vérnyomás. Bennem van a hiba szerintem gyenge a szervezetem nem bírom, egészségeseknek való.
febr. 13. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!