Fehérjedús reggelik?
Hát figyelj, vannak hagyományos fehérjeforrások, hús, tojás, túró, fehérjepor, akár turmixként. Ha semmi se felel meg, akkor semmi se.
A hús is lehet fiinom. De ha csak a fehérje a fontos, akkor az íz nem az első és egyetlen szempont.
"nem készülök versenyre"
Pont ezért teljesen felesleges túltolnod a fehérjét.
Bőven elég, ha két nagy étkezésed tartalmaz számottevő fehérjét, tipikusan az ebéd, és a vacsora.
Nem kell a beledet fehérjetartalmú taplálékkal kitömni 2 óránként, nem attól fogsz fejlődni.
És edzés után sem kell az öltözőben rámolni az arcod möge a csirkerizst.
3 g/tskg teljesen nonszensz a hobbi gyúrósoknak.
Élsportoló meg úgyis szúrja magát mindennel is, majd az orvosa megmondja mennyit egyen.
Értem én, hogy nem szereted a húst, de azért durva kínzásról beszélni, amikor a húsevés kerül szóba. Bár ha utálod, az is kínzás.
De nézd, attól még én ugyanezeket tudom ajánlani neked, csirkemell, túró, fehérjeturmix, tojás, sajt, jó minőségű felvágott és virsli is szóba jöhet.
Utolsó kettő nem olyan jó, de tagadhatatlanul van benne fehérje, állati ráadásul.
Viszont a fehérjeforrásnak nem feltétlenül kell finomnak lennie, ha nem akarsz se tojást, se húst, se cotta csízt, akkor miért nem iszol meg egy fehérjeturmixot és eszel mellé olyat, amit szeretsz?
Én se szeretem a fehérjeturmixot, de annyira nem rossz. Naponta fél liter vízbe keverek 60gramm fehérjeport és letolom, ez az egyik fehérjebeviteli forrásom és ebben a 60grammban van vagy 40 gramm fehérje, vagy mennyi.
Nem szeretem meginni, de nem túl vészes és 40gramm fehérje 5-10 sec alatt, vagy mennyi alatt.
Amúgy én vagyok a ma 14:40, az azutánikat nem én írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!