Miért érzem úgy miután alkoholt fogyasztok és utána elalszom mintha az összes fogam zsibbadna és ki akarna szakadni a helyéről?
Figyelt kérdés
Szóval mindegy mennyi alkoholt iszok, mennyire rúgok be, én akkor is megmosom a fogam, mert nagyon vigyázok rájuk, nincs egy rossz fogam sem, de többször is előfordult màr hogy alkohol után hogy ilyen fura érzés volt a fogaimban, mintha zsibbadnának, vagy mintha meglazult volna a fognak a gyökere. Múltkor megittam életem legtöbb alkoholját, fiatal nő vagyok kb 3 havonta egyszer fogyasztok alkoholt, de most jó volt egy kicsit kiengedni a gőzt a meló miatt. Rengeteg alkoholt ittam, azt is hozzá teszem hogy nem hánytam, szóval az biztosan nem árthatott a fogaimnak, viszont miután lefeküdtem aludni és fogat is mostam, arra ébredtem hogy annyira fájnak elől a fogaim, felül is és alul is… megint fogat mostam, de nem segített. Attól lett jobb, hogy ràgtam velük egy picit, ettem velük. Azt is hozzáteszem hogy a lábam is zsibbadt. Bár az könnyen lehet hogy elfeküdtem… szóval miért lehet ez? Ez nem normális igaz?tegnap 21:29
1/2 anonim válasza:
Túl erős fogmosás miatt az inyed kidörzsölődött
2/2 A kérdező kommentje:
Dehogyis, nagyon óvatosan mosom
tegnap 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!