Ha fölbontok egy üveg vörösbort, fogyasztom belőle és utána nem a hűtőbe teszem, hanem mondjuk 20+ C-on tárolom egy ideig, attól elromlik/baja lesz? És ha nem nyomom be rá teljesen a dugót hűtőben/hűtőn kívül?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 20:54
1/6 anonim válasza:
20 fokon meg fog ecetesedni pláne ha nyitva van akkor hamarabb. Ha még tvább hagyod akkor teljesen megbuggyan a gombáktól.
2/6 A kérdező kommentje:
És ha a kamrába teszem, de nem a hűtőbe? (16 fok van ráírva fogyi hőnek asszem)?
2010. okt. 26. 21:23
3/6 anonim válasza:
Hűtőben tovább eláll, melegben hamarabb megromlik. Ennyi. És miért nem zárod be rendesen?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom nagyon benyomni, mert akkor nehéz újból kiszedni.
Melegben mégis hány nap alatt romlik meg?
2010. okt. 26. 22:11
5/6 anonim válasza:
Hűtőben volt, hogy egy hétig állt, de nem lett különösebb baja.
6/6 anonim válasza:
A jobb minőségű bor 20 foknál sem romlik el hamar. 1 -2 hétig a kamrában semmi baja nem lesz. Iszogasd nagyon egészséges naponta 1 dl. Ezt betartva nem lesz ideje megromolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!