Fehérjedús reggelik?
Figyelt kérdés
milyen fehèrjedús reggeliket tudnàtok ajànlani?sajnos a tojás,fehérjés zabkása nem jàtszik,mert mind a 2-től puffadok.ezeken kívül pedig nem sok öteletem van,amiben van legalàbb 20-25g fehérje.2023. ápr. 17. 09:59
2/22 anonim válasza:
A zabkásától alapvetően nem illene puffadni. Ezt kb 3 esetben tartom lehetségesnek. Az egyik, ha laktóz intoleráns vagy, és a fehérjepor laktózos. Másik eset, ha glutén érzékeny vagy, és a zab nem gluténmentes. A harmadik ha alapvetően kevés rostot fogyasztasz, és a zab rosttartalma hirtelen túl sok a szervezetednek. Ez egy kis hozzászoktatás után kiküszöbölhető.
Egyébként a legegyszerűbb fehérjedús étel: hús + zöldség.
3/22 A kérdező kommentje:
valószínű a kevés rostbevitel miatt hirtelen sok. reggelire meg nem szeretnék azért natúr csirkemellet enni .
2023. ápr. 17. 11:14
4/22 anonim válasza:
2-es, ez nem igaz, a zabot, még ha gm is nagyon kevés ember szervezete emészti megfelelően.
Nagyon fancy reggeli, de igen, puffadást okoz.
5/22 anonim válasza:
Amúgy miert olyan létfontosságú reggel a féherje?
6/22 anonim válasza:
#4 kb 3 éve rendszeresen reggelim a zabkása, és borzalmasan kényes, hisztis emésztésem van, mégse volt vele soha semmi bajom. Pedig én aztán tényleg sok mindentől puffadok, szerintem lufi kellett volna, hogy legyen a jelem oviban. Elég erősnek tartanám, ha pont én IBS-sel, mindenféle intoleranciával, és nem sokkal masszív bélgyulladás után akkora kivétel lennék, hogy meg tudom emészteni. Nyilván nem kötelező enni, nem is mindenki szereti, de ne démonizáljuk feleslegesen.
8/22 A kérdező kommentje:
kibpróbáltam a rizskását,és nekem ez bevàlt eddig,ettől nem puffadok. dràgàbb mint a zabpehely, meg a szénhidràt is több benne,de aki hasonló problèmàkkal küzd,annak megérhet egy próbát.
2023. ápr. 20. 09:13
9/22 anonim válasza:
De mi bajod a hússal? 30dkg csirkemell az 75gramm fehérje kb.
10/22 A kérdező kommentje:
talàn mert nem szeretnék csirkemellett enni reggelire??
2023. ápr. 20. 14:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!