Miért puffad fel a hasam ha csomósan keveredik el a fehérjém a zabkásába?
Figyelt kérdés
Én az AllNutrition vegan fehérjéét használom a zabkásába és mikor próbálom a megfőtt zabkásába belekeverni a fehérjét sokszor nem keveredik el benne rendesen, hanem csomós marad, de nem mindegyik íz, ez miért lehet? Ha viszont csomósan tudom belekeverni akkor mindig sokkal jobban felpuffad a hasam, ez lehet ezért?tegnapelőtt 10:45
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg még túl forró a zabkásád, és a fehérje ugyan úgy kicsapódik a hőtől mint mikor tojást sütsz.
2/2 anonim válasza:
Mert egy trutymó. Nem vagyunk mi lovak, hogy ilyet együnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!