Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tud hiteles lenni egy táplàlko...

Tud hiteles lenni egy táplàlkozási tanácsadó, ha ?

Figyelt kérdés

Kerekesszékes vagyok, a saját betegségem (nem baleset miatt) kapcsán kezdett el érdekelni a helyes táplálkozás és az izomépítés.

Szívesen segítenék másoknak is életmódot váltani és ilyen vonalon tervezek tanulni.

Sok táplálkozási tanácsadó maga is testépítő, edző.

Te hogy viszonyulnál egy kerekesszékeshez, ebben a kontextusban?

Köszönöm.

ma 19:08
 1/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tud. Sőt, adott esetben hitelesebb mindenki másnál. Dr. Terry Wahls amerikai belgyógyász kerekesszékből állt fel, a saját maga által kifejlesztett étrend és életmód hatására.
ma 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, még empatikusabb is lehet, mint egy kigyúrt észosztó.
ma 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hitelesebb, mint valaki, akinek tényleg csak a szája jár, te már valamit bizonyítottál.
ma 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt hittem, hogy ha ő maga sem táplálkozik egészségesen... Na akkor nem. De attól, hogy kerekesszékes, simán.
ma 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én soha nem hiszek az olyanoknak, akik "már kis korom óta, mindig sportoltam, ezért lettem személyi edző" típusú embereknek, mert hol itt a közös pont? Honnan tudja, hogy nekem milyen érzés olyannak lennem amilyen.

Voltam dietetikusnál, aki olyanokat mondott és úgy beszélt velem, hogy rögtön levágtam, hogy semmit nem tud a krónikus betegségekről. Olyannak, mint neked akiről tudom, hogy megért engem (valamennyire) sokkal nagyobb a hitele nálam.

ma 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!