Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Koffeinfogyasztásra alternatíva?

Koffeinfogyasztásra alternatíva?

Figyelt kérdés

Eszmeletlen mennyiségű koffeint fogyasztok egy nap. Kavé plusz energiatal kombó, végig egész nap felváltva.

Tudom, hogy abba kéne hagynom, mert rohadtul egészségtelen, plusz semmit se érzem, hogy használna, mert utána is kepés vagyok egy jót aludni.

Gondoltam ma szabadnapos vagyok, nem iszok egyáltalán koffeint.

Konkrétan egész nap alig bírtam nyitva tartani a szemem. 2órát el is aludtam. Arra se volt energiám, hogy kiszálljak az ágyból, pedig ezer dolgom lenne.

Szóval valami tipp energiapótlásra, mert ez az állandó fáradtság már nagyon kikészít.

25l

ma 16:37
 1/3 anonim válasza:
Gyenge immunrendszer a fáradékonyság egyik oka lehet. Széles spektrumú multivitamin szedése segíthet. Úgy tűnik a koffenire inmunnissá váltál!
ma 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Több alvás reggel.
ma 18:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Alvás
ma 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!