Hogyan fogyhatok 5-6 hónap alatt 10-20 kilót?
Még idő kérdése és jönni fog a regényes ember, aki bemásol majd ide egy nagyon hosszú szöveget. 👀
Ahogy minden fogyókúrás kérdés alatt teszi
Ha nincs benned elég önakarat, akkor semmilyen "módszerrel" nem fog menni. Ha meg van, akkor a legtöbb interneten olvasható "módszer" működni fog.
Nem tudom, ma mi a menő, de én 6-7 évvel ezelőtt MyFitnessPal-lel meg egy konyhai mérleggel mentem mindenhova, ha nem ez, biztos van most is hasonló alkalmazás.
Ne egyből a mély vízbe ugorj, ha pizza és hamburger után egyik napról a másikra csak salátázol, azt nem fogod bírni. Sőt, tovább megyek, ez nem olyan dolog, amit "bírni" kéne. Sok jó alacsony kalóriás recept van. Fogd fel úgy, hogy minden nap kipróbálsz valami újat. A régi, szemét kajákat meg csak mértékkel, számolva. Aztán egy idő után már fejben is jól meg tudod majd tippelni, nem kell ilyen-olyan app
Sajnos nincs semmi "nagy titok", minden a fejedben dől el.
Valószínűleg az (is) a baj, hogy túl nagy lendülettel ugrasz neki - holnaptól csak korpovit keksz és fél dobot joghurt -, aztán persze, hogy feladod.
"Utoljára akkor fogytam nagyon sokat mikor az igazi apámnál laktam, és bántalmazott lelkileg"
Ezzel pedig terápia. A túlevés mögött szinte mindig fel nem dolgozott traumák vannak. A zsírpárnákkal jól el lehet azt rejteni. Hisszük naivan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!