Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan fogyhatok 5-6 hónap...

Hogyan fogyhatok 5-6 hónap alatt 10-20 kilót?

Figyelt kérdés
Nos, az a lényeg hogy én nagyon szeretnék lefogyni 5-6 hónap alatt, de 1 hétnél tovább soha nem bírtam, mert nincs bennem meg a kitartás, és én nagyon szeretnék fogyni kb 20-30 kilót, nem tudom hogy ez lehetséges e ennyi idő alatt.. Nem másoknak, hanem magamnak akarok jót kivételesen. Utoljára akkor fogytam nagyon sokat mikor az igazi apámnál laktam, és bántalmazott lelkileg. Viszont én nem úgy szeretnék fogyni hogy stresszelek és depressziós vagyok. Nagyon szeretném hogy valaki segítsen, és köszönöm a normális, segítő válaszokat!!

jan. 9. 19:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondom én 3 hónap alatt fogytam 15 kilót.

Carnivore diéta, keressetek rá. A ketogén diétákkal rengeteget lehet fogyni akkor is, ha hosszú távon nem élnék így.

jan. 20. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!