Miért nem értik meg az emberek?
Az mindennel úgy van, hogy mértéket kell tartani. Ezzel nem bizonyítottál semmit.
A tapadásgátlóval bevont edények, a ftalátok, az új bútorokból áradó formaldehid többet ártanak, hasznosabb lenne, ha ezek ellen harcolnál.
Igen, mondhatjátok, hogy milyen finom, meg milyen jó. Igen, a hús finom. De a húsfogyasztás a világon a legkörnyezetszennyezőbb dolog és nagyban hozzájárul a felmelegedéshez és a szárazsághoz. Szóval akkor ha húst eszel, nem panaszkodhatsz, hogy jaj, milyen meleg van nyáron, mert valójában te is támogatod.
Én tudom, hogy a hús egészségtelen, vegán is vagyok, és ahogy ezt megemlítem, minden húsevő elkezd piszkálni a környezetemben. Meg jönnek a vicceskedések, hogy “akkor én majd kétszer annyi húst fogok enni, hahahahhahah”, és hasonlók. Ezzel nem velünk szúrtok ki. Vagyis nem csak velünk. Hanem magatokkal. És egy csomó aranyos állattal, akik sokkal tovább is élhetnének, mint így.
Nézzétek:
Igyekeztem kedvesen és részletesen leírni, amit gondolok. Ha pedig ezek után lepontozza bárki a válaszomat, vagy kinevet, vagy ezeknek a dolgoknak a tudatában tovább folytatja a nem csak magára, hanem az egész bolygóra káros életmódját, akkor szerintem jogom van megvetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!