Miért nem értik, érzik az emberek, hogy a mikrosütő használata természetellenes és káros? Ér ennyit a "kényelem"?
Aha, ésa tűz is "természetellenes", és káros lehet az egézségre. Akkor most ne használjuk?! Hülyeség... a mikrohullámok léteznek a természetben, az, hoyg használjuk, akár a tüzet nem természetellenes, és azért van az a fémháló az üveg előtt, hogy ne is legyen káros. Egy nomrálisan záródó mikró nem bocsájt ki sugárzást, ezt akár műszerrel is kimérheted.
A cikkről: A mikróban semmi degeneráció nincs, ha azt mondom ammónia, sz egy, és csakis egy konkrét molekulát jelöl. Elve hoyg tud degenerálódni egy molekula, nem is mértem, max megváltozik, de az más téma, és megint nem természetellenes. Azmeg, hogy ebből nem lehet nomrális sejtet építeni, megint hülyeség, mint említettem a molekula szerkezete adott, nincs olyan, hogy rossz ammónai, meg jó ammónia. Nem folytatom tovább, humbuk az egész. ha nem hiszel nekem, akkor meg olvass biológia,kémia, fizika könyvet, világosan le van írva a dolgok működése.
Nem kell mindent "bevenni", amit az interneten találsz...
Sok önkéntes Nagy Okos feltesz a netre mindenféle baromságot, ez a természetgyógyász is "kisütött" valami baromságot és most ezt terjeszti...
Méghogy pacemakerrel 10 MÉTERES KÖRZETBEN rosszul lesz valaki a mikrósütőről?!... Röhögnöm kell...
A mobilok is mikrohullámon működnek, hol találsz a városban olyan pontot, hogy 10 méteren belül ne legyen hozzád közel egy mobiltelefon?! (A mobil-antennák meg a házak tetején behálózzák az egész várost.)
Ez a cikk igen elavult álláspontot képvisel. Az utolsó megjegyzése a pacemaker-rek kapcsolatban - az a kezdetleges készülékekre vonatkozott, amikor még a szigetelésre nem forditottak gondot, és csak azért okozott problémát, mert ugyanolyan mikrohullámokkal dolgozik, mint a pacemaker. (Ott már nem káros, hanem kimondottan hasznos?)
A mikrohullám csak annyit csinál, hogy az anyagokban levö vizet felmelegiti (a vizmolekulák rezgésbe jönnek, amit akkor is csinálnak, ha a tüzhelyen melegited a vizet).
Ha azt nézed, hogy mi a természetes ételkészitési mód, akkor legfeljebb a nyilt tüzön sütést lehe annak nevezni, minden más mesterséges = természetellenes. (Legalább is még nem hallottam olyat, hogy a természetben tüzhely, fözö-, sütöedény lenne.
A kutatási eredmények meg már régen túlhaladottak, és a régen elavult kezdetleges készülékere vontakozhattak legfeljebb.
Mostmár biztos vagyok benne,hogy holnap fogom a mikrómat,a telefonomat,a klóros tamponjaimat és mind belehajitom a tengerbe!!!! Lehet ,hogy a bosztonban a teákról is többet tudtak mint mi? Persze ezután már nem maradhatok a boylgonkón,hisz körbevesznek az adalékanyagok,az emulgeálószerek,tartósitószerek,rákkeltő E-k,és ha ez mind nem lenne elég MÉG A MIKRÓM IS!!! Holnap kilövöm magam a Holdra.
Jóéjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!