Mi a véleményetek az alábbi linkekröl???? Szerintetek tényleg igaz amit írnak,hogy kávénak semmi káros hatása nincs?(Persze kivéve azoknak akiknek érzékenyebb a gyomra)
2011. okt. 5. 15:08
1/9 A kérdező kommentje:
Tehát a mértékletes és a mértéktelenebb fogyasztásra is külön gondoltam a kérdést.
2011. okt. 5. 15:09
2/9 anonim válasza:
Szerintem napi 1-2 csésze szerintem is egészséges, sok jótékony hatása van, a túlzott kávéfogyasztás, mivel emeli a pulzusszámot és a vérnyomást, izgató hatása van, így káros lehet.
A cikkekre már nem sokat adok, mert nemcsak a kávéról, de szinte minden élelmiszerről egyik nap ezt írják, másik nap azt, egymásnak ellentétes iromyányok tömkelege van a neten is.
2011. okt. 5. 15:28
3/9 A kérdező kommentje:
várom a többiek véleményét is
2011. okt. 7. 22:32
4/9 anonim válasza:
Napi 1-2 csésze biztos hogy nem károsít,sőt még egészséges is,de sokan túlzásba viszik,aztán csodálkoznak hogy rosszul alszanak,meg nyugtalanok.Magamon is tapasztalom hogy 2 még jó,de ha többet fogyasztok az már sok.
2011. okt. 8. 17:55
5/9 anonim válasza:
Napi kettő a minimum, sokszor 3-4. Nagyon alacsony vérnyomásom van, kávé nélkül nem is élek kb. :D
2011. nov. 4. 16:57
6/9 anonim válasza:
A koffein van akinek kimondottan jótékony hatású az A., B, vércsoportú embereknek, de a '0'-soknak kerülendő. A napi 1-2 kávétól többet én sem javaslok inni.
2011. nov. 4. 22:43
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sokat oszt vagy szoroz napi 1 csésze kávé, de abban biztos vagyok hogy ezt a két cikket kávéfüggők írták. Főleg a másodikat.
Ha szereted igyál, de ha nem muszáj ne igyál.
Az egészség döntő része nem attól függ hogy mit eszel-iszol, hanem hogy mit nem eszel és mit nem iszol és persze a mozgás.
2011. nov. 5. 17:26
8/9 anonim válasza:
Ha oda figyelsz a szervezetedre, akkor rá jössz, hogy a te szervezetedre káros , vagy nem . Én azt hiszem, hogy minden szervezet másként reagál rá. Mint ahogy a gyógyszer is másként hat mindenkire. Főleg a mellékhatások. Vagy az étel. Van aki sok zsíros ételt fogyaszt, mégse magas a koleszterinje. Van aki spártaian eszik, mégis magas a koleszterinje.
2012. febr. 28. 20:07
9/9 anonim válasza:
Vannak érvek és ellenérvek. Attól függ kinek, mennyi és milyen táplálkozás mellett. Számos ásványi anyag és nyomelem felszívódását gátolhatja. Ugyanakkor lehet, hogy az életed múlik egy kávé biztosította jobb reflexen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!