Az emberek ezt miért nem értik meg akik egyet értenek az oltással?
1
Az nem 4. és 5. oltás, hanem ismétlő oltás, ugyanis xy idő utána tested már nem termel több antitestet, pont mint az éves influenza elleni oltás. :)
"Tehát azt hogy enyhébb lefolyású lesz az meg egy mellébeszélés."
Nem mellébeszélés. Azokban a korcsoportokban, ahol több az oltottak száma, jelentősen lecsökkent a tesztelt pozitív és a kórházba kerültek száma is. Igen, van róla statisztika is, igaz, külföldön.
De neked ezt hiába mondom, mert szerinted az úgyis kamu, mert rajtad átment 2 nap alatt a vírus.
5
Nem, nem vagyok. Viszont mániás rettegő sem vagyok. :) Ugyanúgy élem az életem, ahogy covid előtt is. Egy vakcinával több vagy kevesebb, 10 évvel ezelőtt a HPV elleni védőoltástól is ugyanígy paráztatták a szülőket, hogy belehal a gyerekük. Senkinek nem lett semmi baja ismerőseim közül, én meg pár éve fizethettem 50 ezret érte, amit anno ingyen mindenki megkaphatott.
A politika is azon van hogy a lakosságot itt is megossza.Oltottakra,és oltatlanokra.Ezzel foglalkozzanak ne azzal ami a politikában történik. Itt mindenki egyformán fizeti a Tb is.
Az oltatlanok vérét használják fel a műtétekhez .Ők biztosan nincsenek megfertőzve,tudatosan sem.Mindenki úgy védi az életét ahogy tudja ,ehhez joga van .
Igaz, ismétlő.
Kb. 10-11 hónapja kezdték el az oltást beadni, azóta a 3. kötelező az eü.ben és az 5. oltást barátkoztatják a közvéleménnyel. Én megértem, ha egy-egy ember elbizonytalanodik az oltást illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!