Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az emberek ezt miért nem...

Az emberek ezt miért nem értik meg akik egyet értenek az oltással?

Figyelt kérdés
Ha védőoltásról beszélnénk akkor az lenne hatásos a covid ellen. Jelenleg ezek a mai oltások nem védik meg azokat akik beoltatják magukat a járvány ellen. Tehát azt hogy enyhébb lefolyású lesz az meg egy mellébeszélés. Hogy miért az? Elmondom. Mivel hangoztatták sokszor hogy csak azok kerülnek kórházba vagy lesz súlyos bajuk és ez igaz bármilyen vírusra akiknek gyenge az immunrendszerük vagy van alap betegségük vagy idősek. Az emberek nagyobb százaláknál pláne gyerekeknél nem veszélyes a vírus amit hangoztattak is korábban. Én is elkaptam a teszt szerint kisebb lázzal és tartott 2 napig a betegség. Tehát idézem mégegyszer hogy akik be vann oltva nem védi meg őket attól hogy elkapják a vírust. Viszont az oltottak és oltotlanoknál akik makk egészségesek nem fognak kórházba kerülni ha elkapjak a vírust. Akkor mi értelme van az oltásnak? Lényegében semmi mivel nem védőoltás. A mostani vakcinák és nem most hanem pár év múlva bármit okozhatnak az embernek hiszen volt már ilyen a vilagtörténelemben és ugyanazt csinálják most is.
2021. nov. 20. 19:45
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Ma hangzott el a híradóban, hogy valószínűleg szükség lesz 4. és 5. oltásra is.
2021. nov. 20. 19:49
 2/42 A kérdező kommentje:
Igen 1es. És tudod miért? Ebben hatalmas üzlet van. És amíg vannak emberek akik ezt beveszik addig fogják csinálni.
2021. nov. 20. 19:52
 3/42 anonim ***** válasza:
67%

1

Az nem 4. és 5. oltás, hanem ismétlő oltás, ugyanis xy idő utána tested már nem termel több antitestet, pont mint az éves influenza elleni oltás. :)

"Tehát azt hogy enyhébb lefolyású lesz az meg egy mellébeszélés."

Nem mellébeszélés. Azokban a korcsoportokban, ahol több az oltottak száma, jelentősen lecsökkent a tesztelt pozitív és a kórházba kerültek száma is. Igen, van róla statisztika is, igaz, külföldön.

De neked ezt hiába mondom, mert szerinted az úgyis kamu, mert rajtad átment 2 nap alatt a vírus.

2021. nov. 20. 19:53
 4/42 A kérdező kommentje:
Korhazakba nem a covid miatt mennék az emberek hanem a többi egymillió másik betegség miatt is. Azt hozzatennem hogy itthon nem foglalkoznak azokkal akik nem a covid miatt vannak ott vagy nincsenek beoltva. Illetve foglalkoznak csak halasztjak az ilyen embereket meg hazakuldik.
2021. nov. 20. 19:58
 5/42 anonim ***** válasza:
40%
3@ banyek te a tv radió visszhangja vagy ? Mindent beveszel amit ott bemondanak ? Nem dereng semmi amikor egy napi oltás témában 5 szaki teljesen mást mond ? Szerinted az eü - gyógyipar termékei után nincs áfa sem nyereség az államnak ? Te elmész pcr stb tesztre az ingyenes ? A gyógyszeripar jótékonysagi önzetlen létesitmény ahol a tulajdonosoknak a te léted minősége a fontos ? Akkor lenne az ha nonprofit lenne , de nem az .
2021. nov. 20. 20:00
 6/42 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban hogy a makkegeszseges oltatlan emberek többsége és az oltott is ha elkapjak a vírust ugyanaz a lefolyas lesz. És ez a valóság. Ezért értelmetlen az oltás. Értelme akkor lenne ha vedoltas lenne és nem félévente kéne beadni mégegyet.
2021. nov. 20. 20:02
 7/42 anonim ***** válasza:
62%

5

Nem, nem vagyok. Viszont mániás rettegő sem vagyok. :) Ugyanúgy élem az életem, ahogy covid előtt is. Egy vakcinával több vagy kevesebb, 10 évvel ezelőtt a HPV elleni védőoltástól is ugyanígy paráztatták a szülőket, hogy belehal a gyerekük. Senkinek nem lett semmi baja ismerőseim közül, én meg pár éve fizethettem 50 ezret érte, amit anno ingyen mindenki megkaphatott.

2021. nov. 20. 20:05
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

A politika is azon van hogy a lakosságot itt is megossza.Oltottakra,és oltatlanokra.Ezzel foglalkozzanak ne azzal ami a politikában történik. Itt mindenki egyformán fizeti a Tb is.

Az oltatlanok vérét használják fel a műtétekhez .Ők biztosan nincsenek megfertőzve,tudatosan sem.Mindenki úgy védi az életét ahogy tudja ,ehhez joga van .

2021. nov. 20. 20:08
 9/42 A kérdező kommentje:
De 7es: Az védőoltás és benne van a nevében is. A covid elleni oltás nem védőoltás akkor mi az értelme?
2021. nov. 20. 20:09
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, ismétlő.

Kb. 10-11 hónapja kezdték el az oltást beadni, azóta a 3. kötelező az eü.ben és az 5. oltást barátkoztatják a közvéleménnyel. Én megértem, ha egy-egy ember elbizonytalanodik az oltást illetően.

2021. nov. 20. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!