Mi az oka annak, hogy nem értik az emberek mit akarok közölni és én sem értem (csak sokadikra), hogy mit akar a másik ember velem közölni?
Megfigyeltem más ember, a másik embernek eltudja mondani a lényeget és a másik ember megérti.
Sokszor mondták rám ordító hangon, hogy "úristen ez mekkora fogyatékos" és amikor mondok valamit senki nem érti mit akarok, akkor csak néznek rám érdekes tekintettel, több ember mondja egymásnak "most mit akar ez, ezt én nem értem".
Mi a betegség pontos neve, ami nálam fennáll.
Ma már az öngyilkosságra gondoltam miatta, mert már nem bírom idegekkel ezt a szégyent.
Ez nem betegség, másképp gondolkodsz, másképp fogalmazol. Esetleg érdemes lenne többet olvasnod, lehetőség szerint ugyanazt, mint, amit a többiek.
Ha példát írsz, akkor lehet, hogy tudunk segíteni neked, hogy pontosan mi lehet a gond, hogyan tudnál jobban kommunikálni. Persze nem biztos, mert ha nem derül ki a leírásból, hogy mi volt a gond, akkor nem nagyon lehet segíteni. Vannak kommunikációs tanfolyamok, elég drágák, de valószínűleg tudnának segíteni.
Még példa.
Az előbbi kazetta volt a videóban, de a filmet a másikra velem fel,amit vettek a szülők.
Igaziból én sem értem, hogy mit mondasz. :)
Mit értesz az alatt, hogy milyen időkeretben? (Egyszer kellett túlóráznom, úgyhogy nem ismerem a menetét a kifizetésnek).
Lehet, hogyha példát mondanál utána, akkor könnyebb lenne megérteni. ;) Ez a munkám során a társterületekkel gyakran gond. Ő mond valamit, hogy így csináljuk, én meg a képet sem látom.
Lehet, hogy érdemes a keretet először tisztázni:
Pl. Ez túlòrának számít? Ki szokták fizetni a túlórákat? És utána feltenni azt a kérdést, hogy milyen keretben szokták kifizetni.
Amikor mondják, hogy az árkádok alatt, a paraván mögött, van két zsalu. Oda menj. Ezt nem érteném.
Vagy vezetni tanuláskor, az oktató mondta, állj be a parkolóba, az úttal szemközti oldalra. Nem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!