Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem értik meg az emberek?

Miért nem értik meg az emberek?

Figyelt kérdés
Miért nem értik meg az emberek hogy a vegán/vegetáriánus étrend egészségesebb mint akármilyen hús. Miért gondolja mindenki hogy csak a hús egészséges?

2022. aug. 21. 13:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
35%
Vicces a szójával példálózni, ami olyan allergén sokaknál, mint a jóisten.
2022. aug. 22. 10:14
 22/39 anonim ***** válasza:
39%
A hús nem egészséges, bár nem halunk meg tőle azonnal, de hosszútávon érszűkületet és rákot is okozhat. Üdv a vegák világában! Gondolom még új vagy. Nem vagy egyedül ezzel, mindannyian átmegyünk ezen a frusztráción az elején, amikor az új információk birtokába jutunk. Nem értjük, hogy mások miért nem értik. Szeretnénk megosztani másokkal, de nem kíváncsiak rá vagy csak kinevetnek. Nem szólhatunk bele abba, hogy mások mit esznek, ahogy mások sem szólhatnak bele abba, hogy mi mit eszünk. Ez egyrészt jó, másrészt frusztráló. Főleg amikor a beteg családtagjaid próbálod meggyőzni, hogy legalább valamilyen szinten csökkentsék a húsfogyasztásukat és semmibe vesznek. Utána rosszabb esetben kénytelen vagy végig nézni ahogy a "halálba eszik magukat". Ha szeretnél beszélhetünk róla, én már 8 éve vegán vagyok.
2022. aug. 22. 12:37
 23/39 anonim ***** válasza:
24%
#22: Annyira túlzásba vitted a vegánságot, hogy zöldségeket beszélsz és írsz tőle. A hús nem okoz rákot és nem eszi a halálba magát, aki nem utasít vissza egy szaftos marhapörköltet.
2022. aug. 22. 12:46
 24/39 A kérdező kommentje:
23# De, rákot okoz
2022. aug. 22. 12:59
 25/39 anonim ***** válasza:
53%
Hát én nem vagyok rákos, pedig nem vetem meg a húst. Hogy lehet ez?
2022. aug. 22. 13:03
 26/39 A kérdező kommentje:
25# Nem mindenki lesz rákos. Vagy lehet hogy csak később leszel az.
2022. aug. 22. 13:06
 27/39 anonim ***** válasza:
66%
A vegák nem lesznek rákosak?
2022. aug. 22. 13:09
 28/39 A kérdező kommentje:
27# A vegák is lehetnek rákosak de nem a hús miatt.
2022. aug. 22. 13:09
 29/39 anonim ***** válasza:
74%
Te hogy döntöd el, hogy egy rákos mitől lett az?
2022. aug. 22. 13:11
 30/39 A kérdező kommentje:

29# Nem én döntöm el, tudomány. Valamennyire meg állapítható hogy mitől lett rákos. Itt egy történet:

Egy ismerősömnek azt mondta az orvos hogy minden nap egy húst, zsírt stb.: Minden nap húst/zsírt evett minden étkezésnél, pár év múlva meg halt, 40 valahány éves volt. Elég könnyű meg állapítani hogy mi miatt halt meg.

2022. aug. 22. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!