Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem értik meg az emberek?

Miért nem értik meg az emberek?

Figyelt kérdés
Miért nem értik meg az emberek hogy a vegán/vegetáriánus étrend egészségesebb mint akármilyen hús. Miért gondolja mindenki hogy csak a hús egészséges?

2022. aug. 21. 13:25
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk a vega rokon a családi ebéd közepén kezdett pattogni hogy gyilkosok vagyunk mert marhapörköltet eszünk 😂 Nem zavarta hogy neki volt külön vega kaja...
2022. aug. 21. 13:44
 12/39 anonim ***** válasza:
92%
Akkor miert is pattogsz hogy a te etrendet egeszsegesebb?
2022. aug. 21. 13:51
 13/39 anonim ***** válasza:
59%
#8: Tovább élni szenvedéssel vagy kicsit rövidebb ideig élvezettel? Utóbbit választom.
2022. aug. 21. 14:02
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
A kérdezőhöz hasonló élettelen provokátorok miatt nem merem sehol vállalni azt, hogy vegán vagyok, mert mindenki azt hiszi, hogy az összes vegán olyan gyökér, mint a kérdező. Sose unatkoztam annyira, hogy a gyakorikerdesek.hu-ra írkáljak ki ilyen szerepjátékozó kérdéseket.
2022. aug. 21. 14:09
 15/39 anonim ***** válasza:
55%
Háziorvosként érdejes módon azt tapasztaltam, hogy nem a disznózabálók esnek be a rendelőbe 60-as haemoglobinnal, szédelegve hanem tipikusan a vegánok. Lehet, hogy kevésbé lesznek rákosak, de nekem ne mondja senki hogy ez az életmód egészséges.
2022. aug. 21. 14:27
 16/39 anonim ***** válasza:
31%
Minden vegán agresszív!
2022. aug. 21. 14:47
 17/39 anonim ***** válasza:
83%
Ez így van kérdező, de miért kell ezt a húsevők arcába tolni? Akit érdekel, majd utána néz. Az alkoholos kategóriába is kiírod, hogy mikor jönnek már rá, hogy alkohol nélkül egészségesebb?
2022. aug. 21. 15:51
 18/39 anonim ***** válasza:
70%
Én tuti nem bírnám hús nélkül. Emellett sok zöldséget és gyümölcsöt is eszek. Miért vonjam meg magamtól azt, amit szeretek és legyek folyton éhes. Húsból meg nem zsírosat eszek. Egyébként a fehérje meg kell a szervezetnek.
2022. aug. 22. 00:22
 19/39 A kérdező kommentje:
18# Igen kell, csak nem húsból, mivel a hús hosszú távon nem egészséges de a vegán ételek, tofu, szója, stb.: igen.
2022. aug. 22. 02:21
 20/39 anonim ***** válasza:
65%

Oké, és kit érdekel?

Egyébként legtöbbször pont a vegák szólnak be - épp mint te most -, és szólnak le. Engem pont nem érdekel, ha valaki növényi étrenden él, de ő már fujjog a húsra.

2022. aug. 22. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!