Hogyan egyek kevesebb édességet? Egyszerűen ölni tudnék érte annyira kívánom egész nap az édeset.
Az egészségügy mindennemű terhelése nélkül vehetsz magadnak egy cukormérőt, utánaolvashatsz és pár javonta csekkolhatod magadnak, nincs-e gáz.
Ha van benned annyi szorgalom, akkor futhatsz a háziorvosnál egy kört, hogy indokolt-e a cukorterhelés. De az államiban inzulint nem néznek tudtommal, inkább magánlaborban érdemes csináltatni. Ha hirtelen lettél édesszájú, az gyanús.
Az egészségügy nem ettől fog túlterhelődni, mert az emberek többsége úgyse megy el vizsgálatra.
🤦♀️ Hogy ne néznek államiban inzulint..
Szerinted az endokrinológus magánban küld? Vagy az ir kismamáknak magánban van a vizsgálat?
Egy házi orvos is kérheti ahogyan egy endokrinológus, vagy endokrinológus nőgyógyász.
#20, akkor ez egy rögzült rossz szokás. Próbálkozhatsz a következőkkel:
* A cukortartalom csökkentése. Vigyázz, a méz 80%-a cukor, és az édesítők meghajthatnak. A teát ihatod édesítőszerrel.
* Vannak hozzáadott cukor nélkül készült szörpök, csokik, nápolyik, keresd őket!
* Megpróbálhatod csökkenteni a mennyiséget. Csak fokozatosan!
* Próbálj meg több zenét hallgatni, a természetet élvezni, színes mintákban gyönyörködni.
a cukor drog. ha rá vagy szokva, és nem eszed, elvonási tüneteid vannak. vagy hirtelen leállsz és vállalod a szenvedést pár napig, aztán azt a jót, amit utána érzel, vagy folyamatosan függő maradsz. olvass róla. egy családtagnak volt ilyen problémája, a kedvéért az egész család leállt, 2-3 nap után éreztük a hatást, akkor jöttünk rá, hogy mi is függők voltunk, azóta százszor könnyebb. és ahogy írták, ha nincs otthon, nincs mit kívánni. egyél helyette természetes finomságot. nyers reszelt répa fahéjjal, például elég édesnek hat mégsem árt annyit, mint a hozzáadott cukor. ne a szénhidrátot kerüld, a keményítő és a benne lévő glükóz kell, csak a hozzáadott cukorban és a finomított lisztes dolgokban lévő fruktóz a gáz. a nyers gyümölcsben lévő fruktózt van aki bírja, ha nem eszik hozzá egyéb szénhidrátot, de eleinte azzal is óvatosan.
és kerülj minden feldolgozott ételt, sós szószokban is rengeteg hozzáadott cukor van, olvasd el a cimkéket.
az ízesített zabpelyhet is hagyd ki, és minden ízesített tejterméket. kb ami marad: nyers zöldség, nyers gyümölcs, saját készítésű pékáru teljes kiörlésű lisztből, tojás, hús. főzni való tésztából teljeskiőrlésű vagy durum. a sajtok is tele vannak hozzáadott cukorral. pizza felejtős. zacskós leves, konzerv, pástétom, húskrém, felvágott stb: ezekben is sokszor van cukor.
(ez egy kicsit google fordítós de érthető a lényeg)
"nyers reszelt répa fahéjjal, például elég édesnek hat mégsem árt annyit"
Ez úgy hangzik, mintha valamennyit azért ártana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!