Heti egy csalónap belefér?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve 800-900 kcalt eszek,eddig csak havonta tartottam csalónapot. Szeretnék hetente egyszer csalónapozni de félek,hogy visszahízom azt amit leadtam. Fogyni nem szeretnék többet,csak a súlyomat szeretném tartani. (Az olyan válaszokat,hogy emeljem a kalóriákat,mellőzzük)2021. okt. 14. 20:59
21/34 A kérdező kommentje:
Ha hetente emelek 100 kalóriát,és felviszem 1200-ra hízni fogok zsírban? !!!Tényleg nem szeretném,hogy semmilyen mértékben látszon rajtam hízás!!! (Tudom hogy 1-2 kg a mérlegen látszani fog,de az csak víz és salakanyag.)
2021. okt. 15. 17:52
22/34 anonim válasza:
21-es Olvasd vissza, amit írtál, ez kényszeres! Alultáplált vagy, 1200kcal-al is fogyni fogsz. Nem elég súlytartáshoz, ha holnaptól így eszel sem.
Sürgősen kérj segítséget!
23/34 A kérdező kommentje:
Nem fogok segítsèget kérni mivel nincs rá szűkségem. Majd emelek a kalóriákon.
2021. okt. 15. 18:38
24/34 A kérdező kommentje:
Meg tudom oldani pszichiáter nélkül is.
2021. okt. 15. 18:38
26/34 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor legyen neked igazad,
ha te ettől nyugodtabban alszol🤷🏽♀️
ezért nem fogok vitatkozni
2021. okt. 15. 19:42
27/34 A kérdező kommentje:
Akkor most árt a fogyókúrámnak a heti egy csalónap vagy nem? Mert eddig senki sem válaszolt arra amit kérdeztem,szinte semmi értelme ennek az oldalnak mert úgysem válaszol senki arra amit az ember kérdez,és csak az okosítás megy,holott a kérdés még mindig nem az volt hogy normális e,hogy ennyit eszek. Nem fogok sem pszichológust vagy pszichiátert felkeresni mert tudom,hogy nem vagyok mentális beteg.Ezentúl ha lehet,akkor próbáljatok meg a KÉDÉSRE válaszolni,ha ez nem megy akkor a további válaszokat mellőzzük,hiszen úgysem érdekel egyik sem.
2021. okt. 15. 20:16
28/34 anonim válasza:
Azt írtad nem fogyókúrázol! Súlytartáshoz 1600kcal-t kell enned, minden nap legalább, ha mozogsz még többet.
29/34 A kérdező kommentje:
Igen,valóban nem fogyókúrázom,csak én hívom így még súlytartás mellett is.
2021. okt. 15. 20:41
30/34 A kérdező kommentje:
Tehát fogyni nem akarok,csak súlyt tartani,ennek ellenére hívom fogyókúrának hiszen a súlytartást én még mindig a fogyókúra kategóriába sorolnám (részemről) mivel az az 1200 kcal ami tervben van,hogy annyit fogok enni,az is koplalásnak számít SZERINTETEK. Egyszerűen csak így szoktam meg,hogy ezt mondom,nem értem miért kell ebből ügyet csinálni,hiszen nem lenne értelme eltitkolni,hogy fogyni szeretnék,mert még így sem a kérdésre válaszolnak,nemhogy ha nem írnák le valamit.
2021. okt. 15. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!