Ez belefér 1400 kalóriába szerintetek?
Tudom, nem kellett volna, de édesanyám sütött ma palacsintát, és megettem 9-et belőle :D
Majdnem egy hónapja nem volt “csalónapom”, minden nap betartottam a kalóriakeretemet, és ma nem ettem mást.
A palacsinták közül volt 2 túrós, egy túrós-lekváros, négy nutellás, egy fahéjas és egy kakaós. Tudom, pontosan nem lehet kiszámolni, de 1400-nál lehetséges, hogy több volt?
Egy üres palacsinta átlagban 100 kcal körül van, a töltelék még pluszban és azok igen kalóriadúsak.
Adagonként kb:
Túrótöltelék: 60 kcal
Lekvár: 70 kcal
Nutella: 95 kcal
Fahéj (ennél a cukor számít): 50 kcal
Kakaó (gondolom, a cukrozottra gondolsz): 45 kcal
Szerintem könnyen lehet, hogy túllépted a keretet (saccra 1700-1800 kcal lehet), de nem foglalkozz vele, ma így sikerült, jól esett, vedd csalónapnak és folytasd holnap a megszokott étrendedet.
Egy üres palacsinta is sajna kb 110, egyszer lemértem egy átlag serpenyőben sültet kivancsiságból es ez még egy diátásabb verzió volt. Ennyi töltelék meg a menzás spórolós palacsinltában van sajnos, ha rendesen meg volt kenve nutellával, akkor akár 2000 kalórián is túlmehet 9 db palacsinta. Sajnos nagyon könnyű brutal sok kaloriát bevinni ilyen kajákkal. Ettől független lehet meg jót is tesz majd egy kis felreevés, bepörgeti a fogyást.
Egyszer belefér, élni is kell néha. Finom volt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!